AirTrack 3 x 1 m Treningsmatte - Grå / Sort

1 999,-

Forventet på lager 16.02.2024

Abilica AirTrack Home 300 er en meget fleksibel treningsmatte. Den myke turnmatten fylles enkelt med luft og er velegnet for balanse- og stabilitetstrening, gymnastikk- og turnøvelser, cheerleading, tumbling, kampsport, parkour, hopp og annen aktivitet.

Passer for både nybegynnere og aktive utøvere. Kan brukes både inne og ute, og i vann. Perfekt til å øve slå hjul, flick-flack, araber, salto og andre øvelser. Abilica AirTrack egner seg svært godt som treningsmatte for gymnastikk, cheerleading, tumbling, kampsport, parkour, osv.

Passer for både nybegynnere og aktive utøvere. Kan brukes både inne og ute, og i vann. Perfekt til å øve slå hjul, flick-flack, araber, salto og andre øvelser. Abilica AirTrack egner seg svært godt som treningsmatte for gymnastikk, cheerleading, tumbling, kampsport, parkour, osv.

Lengden på treningsamatten er 3 meter, med 1 meters bredde og 10 cm tykkelse på matten. Maks brukervekt er 150 kg. Fargen er sort/grå kombinasjon. AirTrack fra Abilica er produsert av svært solide materialer (DWF – double wall fabric), håndlaget og med forsterkning i alle skjøter. Gummihåndtak på sidene gjør den enkel å flytte rundt. Vekten er 9 kg, og den er enkel å pakke sammen/sette opp. Kommer med borrelås slik at du med sammenkoblere (tilleggsutstyr) kan sette flere Abilica AirTracks, med samme høyde, sammen til en lengre enhet.

Egenskaper:

 • 3 x 1 meter
 • Fylles med luft
 • Kan brukes inne, ute og på vann
 • Passer både nybegynnere og aktive utøvere
 • Kan kobles sammen med flere matter
 • Maks brukervekt 150 kg
 • Farge: Grå med detaljer i sort
Varekode: 374649

ADVARSEL: Rådfør deg ALLTID med legen din før du bruker et isbad hvis du har helseproblemer!

IKKE BRUK hvis du er: - Under 18 år, gravid, har tidligere hatt hjertesykdom eller høyt blodtrykk, har diabetes, komplikasjoner som nevropati eller netthinneskade, du bruker pacemaker, har hatt frostskader, har et åpent sår , nylig hatt kirurgi, epilepsi eller andre helseproblemer eller -risikoer.

Å bruke et isbad kan redusere kroppens kjernetemperatur dramatisk. Nedsenkingen i kaldt vann trekker blodårene sammen og bremser blodstrømmen rundt i kroppen, noe som kombinert med helsekomplikasjoner kan føre til at blodtrykket stiger og gi deg større sjanse for hjertestans eller hjerneslag.

Bivirkninger:- Den mest merkbare bivirkningen av et isbad er sterk kuldefølelse, men andre bivirkninger ved å oppholde seg i et isbad for lenge er: - hypotermi, frostskader, takykardi (rask hjerterytme), arytmier (unormal hjerterytme), allergisk og anafylaktisk sjokk.

Vår anbefaling:- Til tross for potensielle bivirkninger og advarsler, har riktig bruk av et isbad faktisk mange helsemessige fordeler! Vi vil alltid anbefale deg å begynne med ikke å bruke mer enn noen få minutter i isbadet, og sakte jobbe deg frem til anbefalt tid, aldri presse kroppen din utover dens grenser.

 • 1°C = 1 minutts bad
 • 3°C = 3 minutters bad
 • 5 °C = 5 minutters bad
 • 10 °C = 10 minutters bad

Vi har satt sammen en rask pusteveiledning for å hjelpe deg i gang med kaldtvannsterapien