Carbon T7 Tredemølle

Nå 7 999,-

Spar 6 000,- Førpris 13 999,-
20+ på lager

ProForm Carbon T7 er en kraftig tredemølle fra en av verdens største produsent av kardiomaskiner. Carbon T7 tilfredstiller de aller fleste krav man kan stille. 

Kjøp nå og få med 1-års medlemskap av iFit® til en verdi av ca 1600,- inkludert i prisen. Dette kommer i tillegg til 30 dager gratis prøveperiode og dette gir deg 13 måneder gratis bruk av markedets mest unike interaktive treningsopplevelse.

Kraftig 2,6 HK (5,2 HK peak) motor som gir deg en toppfart på hele 16 km/t. Den robuste motoren holder seg kjølig gjennom de tøffeste treningsøktene og er perfekt for tung bruk da den er bygget med komponenter av høy kalitet. QuickSpeed® knapper lar deg enkelt justere intensiteten så du kan holde fokuset på hvert eneste steg. Opptil 10% stigning gir muligheter for stor variasjon i treningen. Her får du mer enn nok muligheter for utfordring til både intervaller og bakketrening. Om du ikke har en egen treningsplan kan du bruke en av de 30+ forhåndsinnstilte programmene som kommer med møllen.

Løpebånd med 51 cm bredde gir deg god bredde til en komfortabel løpeøkt. For å sikre at tredemøllen er av topp kvalitet tester ProForm hvert belte i en million sykluser med dobbel brukervekt før utgivelsen. Det spesielt utviklede ProShox™ dempesystemet gir et mykt og komfortabelt løpebånd som er skånsomt for knær og ankler, slik at du kan nyte en lengre treningsøkt og raskere restitusjonstid. 

Carbon T7 kommer med integrert iFit® som gir uendelig med interaktive treningsmuligheter, samt muligheter for å lage egne treningsruter med Google Maps for å løpe på dine favorittsteder eller utforske resten av verden. Hold deg motivert mens du følger med på favorittrenerne dine som veileder deg gjennom treningsøkten på en 7" smart HD touchskjerm, hvor du også enkelt kan sveipe gjennom og sjekke treningsstatistikken din. De to innebygde 2" Bluetooth høyttalerne lar deg høre på musikken din trådløst uten komplikasjoner.

ProForm er en amerikansk merkevare som er blant verdens største produsenter av tredemøller og annen stortrim. De er kjent for solid kvalitet og brukervennlige produkter.

Husk underlagsmatte du kjøper tredemølle - denne vil skåne gulv mot svette/fuktighet og riper, samt dempe støy. Husk vedlikeholdssett uten silikon.

Egenskaper:

 • Motor: 2,6 HK (5,2 HK peak) 
 • Hastighet: 0 - 16 km/t
 • 0-12% stigningskontroll
 • ProShox™ dempesystem
 • 7" Smart HD touchskjerm
 • Løpebånd på 140 cm
 • Bluetooth®
 • 2 x 2" bluetooth-høyttalere
 • Trådløs pulsmottaker
 • iFit® integrert, 1-års familiemedlemsskap inkludert
 • Maks brukervekt: 136
Varekode: 374704

Produktet skal brukes på en nominell 220-240 Volt kurs med jordet støpsel. Produktet bør brukes på en dedikert kurs, det anbefales 16 Ampere kurs for tredemøller. Unngå bruk av skjøteledning og/eller grenuttak.