Hex Dumbbell Manualsett 10-20 kg

10 999,-

På lager
Pakkens innhold
Standard
2x Hex Dumbbell Manual 10 kg
Vekt: 10 kg
Hex Dumbbell Manual 10 kilo er gummiert og sekskantet utforming som gjør den genial til øvelser som krever mer stabilitet. Selges stykkvis. Den gummierte overflaten fører til en lenger levetid på manualen, gulv / matte og stativ. Utfør de tradisjonelle øvelsene med hantel, men også øvelser som renegade row, push-ups og andre intensive øvelser uten at manualen triller avgårde. Masterfit leverer manualer av høy kvalitet og du vil få glede av disse i lang tid. Hex Dumbbells kommer i vekter fra 2 kilo og oppover. Selges stykkvis.
2x Hex Dumbbell Manual 12,5 kg
Vekt: 12,5 kg
Hex Dumbbell Manual 12,5 kilo er gummiert og sekskantet utforming som gjør den genial til øvelser som krever mer stabilitet. Selges stykkvis. Den gummierte overflaten fører til en lenger levetid på manualen, gulv / matte og stativ. Utfør de tradisjonelle øvelsene med hantel, men også øvelser som renegade row, push-ups og andre intensive øvelser uten at manualen triller avgårde. Masterfit leverer manualer av høy kvalitet og du vil få glede av disse i lang tid. Hex Dumbbells kommer i vekter fra 2 kilo og oppover. Selges stykkvis.
2x Hex Dumbbell Manual 15 kg
Vekt: 15 kg
Hex Dumbbell Manual 15 kilo er gummiert og sekskantet utforming som gjør den genial til øvelser som krever mer stabilitet. Selges stykkvis. Den gummierte overflaten fører til en lenger levetid på manualen, gulv / matte og stativ. Utfør de tradisjonelle øvelsene med hantel, men også øvelser som renegade row, push-ups og andre intensive øvelser uten at manualen triller avgårde. Masterfit leverer manualer av høy kvalitet og du vil få glede av disse i lang tid. Hex Dumbbells kommer i vekter fra 2 kilo og oppover. Selges stykkvis.
2x Hex Dumbbell Manual 17,5 kg
Vekt: 17,5 kg
Hex Dumbbell Manual 17,5 kilo er gummiert og sekskantet utforming som gjør den genial til øvelser som krever mer stabilitet. Selges stykkvis. Den gummierte overflaten fører til en lenger levetid på manualen, gulv / matte og stativ. Utfør de tradisjonelle øvelsene med hantel, men også øvelser som renegade row, push-ups og andre intensive øvelser uten at manualen triller avgårde. Masterfit leverer manualer av høy kvalitet og du vil få glede av disse i lang tid. Hex Dumbbells kommer i vekter fra 2 kilo og oppover. Selges stykkvis.
2x Hex Dumbbell Manual 20 kg
Vekt: 20 kg
Hex Dumbbell Manual 20 kilo er gummiert og sekskantet utforming som gjør den genial til øvelser som krever mer stabilitet. Selges stykkvis. Den gummierte overflaten fører til en lenger levetid på manualen, gulv / matte og stativ. Utfør de tradisjonelle øvelsene med hantel, men også øvelser som renegade row, push-ups og andre intensive øvelser uten at manualen triller avgårde. Masterfit leverer manualer av høy kvalitet og du vil få glede av disse i lang tid. Hex Dumbbells kommer i vekter fra 2 kilo og oppover. Selges stykkvis.

Manualpakke med manualer fra 10 - 20 kg i typen HEX fra Abilica.

Abilica HexDumbbells er sekskantede gummierte manualer som fungerer utmerket til øvelser som krever litt mer stabilitet. De triller ikke, så bruk dem til for eksempel "Renegade Row" eller på båten. Gummien gjør at levetiden på både manualen, gulvet og stativet øker. Pakken inneholder følgende:

  • Abilica Hex Dumbbell 10 kg x 2
  • Abilica Hex Dumbbell 12,5 kg x 2
  • Abilica Hex Dumbbell 15 kg x 2
  • Abilica Hex Dumbbell 17,5 kg x 2
  • Abilica Hex Dumbbell 20 kg x 2

Varekode: 300290