Row 250 Romaskin

Nå 3 999,-

Spar 2 000,- Førpris 5 999,-
Forventet på lager 18.11.2023

X-erfit Row 250 Romaskin er en solid og fleksibel romaskin til hjemmebruk. Perfekt til å komme i gang med treningen hjemme, og for deg som trenger en romaskin som ikke tar for mye plass. Row 250 er en videreutvikling av bestselgeren X-erfit Row 200.

Med hele 16 ulike motstandsnivåer med motorisert motstand og solid aluminiumsskinne, er du sikret en god treningsøkt på romaskinen. Computer med ulike 12 funksjoner som gjør at du får gjennomført trening av hele kroppen på denne solide romaskinen. Maskinen gjør det enkelt å trene intervaller eller langkjøring, og treningsprogrammene motiverer deg mot alle dine mål! 

Husk underlagsmatte når du kjøper romaskin- denne vil skåne gulv mot svette/fuktighet og riper, samt dempe støy.

Maksimal brukervekt er 110 kg.

Varekode: 374714
  • Motstandssystem: Motorisert
  • Motstandsnivåer: 16
  • Lengde: 189 cm
  • Bredde: 50 cm
  • Høyde: 66 cm
  • Sammenleggbar: Ja
  • Vekt: 27 kg
  • Maksimal brukervekt: 110 kg

X-life tilbyr unik service og Norges beste reklamasjonsrutiner for alt* treningsutstyr vi selger, til både private og bedrift. X-life er en del av Mylna Gruppen som er lokalisert i Nye Drammen. Mylna er Nordens største produsent og leverandør av treningsutstyr for hjemmetrening.

Uansett om du kjøper en tredemølle, romaskin, spinningsykkel, AirTrack, manualer eller treningsmatte, står Mylna sin serviceavdeling parat for å gi deg den beste service. Hos vår serviceavdeling i Mjøndalen har vi et stort lager med reservedeler til alle produkter.

De fleste av service – og reklamasjonssaker foregår hos kunde – du trenger altså ikke å sende fra deg stort og tungt utstyr. Vårt nettverk av teknikere dekker alle hjørner av Norge. Om vi ikke klarer å løse utfordringen på stedet eller må bytte produktet står vi for all planlegging og kostnader knyttet til transport og logistikk.

*Dette gjelder for følgende merker:

Abilica, Masterfit, X-erfit, Bowflex, ProForm, NordicTrack, Tunturi, Weider, Jumpmaster, Nordic, Schwinn, Everlast, UFC og Redcord.

For at du skal få den beste og mest effektive service kontakter du vår serviceavdeling som er lokalisert hos Mylna Sport ved å registrere din sak på: http://mylnasport.no/service/mylna-service/