Treningspakke The Earth Collection

1 649,-

20+ på lager

Abilica The Earth Collection er en pakke med alt du trenger for en sunn livsstil på farten. Denne samlingen er i begrenset opplag. Kjøp din pakke før det er for sent.

Pakken består av:

Abilica ExerTube ECO
Abilica LoopBand Duo
Abilica PilatesBall 20 cm
Abilica PopSocket
Abilica WaterBottle Steel
Abilica YogaMat Earth ECO

Abilica ExerTube ECO er en treningsstrikk designet for alle typer motstands- og styrketrening.

Få en full treningsøkt uten alt det tunge utstyret, eller legg den til treningsøkten din under neste styrkeøkt. Den kan også brukes til ulike tøyerutiner, støtte under pull-ups, helkroppsøvelser og mer. Abilica har solgt denne i 20 år!

Lengde: 130 cm

Materiale: Naturlig gummi. PE. Loom PE.

Abilica LoopBand Duo er et aboslutt must i treningsbagen - nå justerbar!

Dette 2-delte strikksettet inkluderer en lett og en middels treningsstrikk som du kan ta med deg hvor som helst for en rask treningsøkt, på treningsstudioet, hjemme eller til og med på farten. Med et tykkere materiale i stoff og et indre silikongrep, vil du ikke ha problemer med at strikkene ruller eller glir opp og ned under treningen.

Bredde 8 cm, justerbar fra 15 cm til 43,5 cm

Materiale: Polyester. Latex. POM.

Abilica PilatesBall 20 cm er en allsidig og effektiv rekvisitt som du kan blåse opp og tømme for luft for å ta med deg på farten!

Du kan trene en rekke muskler som kjernen, indre lår og bekken. Ingenting styrker kjernen eller toner de indre lårene mer enn denne ballen.

Diameter: 20 cm
Materiale: PVC

Abilica PopSocket er perfekt for å sende tekstmeldinger med én hånd eller som et praktisk stativ slik at du kan se treningsvideoer på farten.

Diameter: 38,8 mm x 7,7 mm / Høyde 24,3 mm (utvidet)
Materiale: Polykarbonat. TPU. Polyuretan.

Abilica WaterBottle Steel er den perfekte drikkeflasken du vil ha med overalt; mens du trener, på jobb, eller i vesken.

Holder drikke varm i opptil 8 timer, eller kald i opptil 12 timer.

Flasken rommer 0,5 l.

Høyde: 26 cm / Diameter 7 cm

Materiale: Rustfritt stål. Fri for BPA. SUS304 - Rustfritt stål for spesiell bruk.

Abilica YogaMat Earth ECO er designet for en komfortabel yogaøkt, eller andre typer trening.

Matten har en tørrtransporterende overflate for å forhindre at du sklir. Den forblir trygt på plass gjennom selv de mest intense treningsøktene.

Lengde: 175 cm / Bredde 61 cm / Tykkelse 3 mm

Materiale: PER

Varekode: 374556

X-LIFE tilbyr unik service og Norges beste reklamasjonsrutiner for alt* treningsutstyr vi selger, til både private og bedrift. X-LIFE er en del av Mylna Gruppen som er lokalisert i Nye Drammen. Mylna er Nordens største produsent og leverandør av treningsutstyr for hjemmetrening.

Uansett om du kjøper en tredemølle, romaskin, spinningsykkel, AirTrack, manualer eller treningsmatte, står Mylna sin serviceavdeling parat for å gi deg den beste service. Hos vår serviceavdeling i Mjøndalen har vi et stort lager med reservedeler til alle produkter.

De fleste av service – og reklamasjonssaker foregår hos kunde – du trenger altså ikke å sende fra deg stort og tungt utstyr. Vårt nettverk av teknikere dekker alle hjørner av Norge. Om vi ikke klarer å løse utfordringen på stedet eller må bytte produktet står vi for all planlegging og kostnader knyttet til transport og logistikk.

*Dette gjelder for følgende merker:

Abilica, Masterfit, X-erfit, Bowflex, ProForm, NordicTrack, Tunturi, Weider, Jumpmaster, Nordic, Schwinn, Everlast, UFC og Redcord.

For at du skal få den beste og mest effektive service kontakter du vår serviceavdeling som er lokalisert hos Mylna Sport ved å registrere din sak på: http://mylnasport.no/service/mylna-service/