Vektvest 20kg

Nå 1 349,-

Spar 650,- Førpris 1 999,-
10+ på lager

Pure 2 Improve vektvest 20kg er en funksjonell vektvest med god passform, perfekt for deg som ønsker å øke belastningen på treningen din!

Bruk vektvest som en del av din trening. Vektvest er anbefalt å bruke av coach og personlig trener Martin Johnsrud Sundby fra TV-programmet 16 Ukers Helvete.

Enten du er nybegynner eller eliteutøver vil en vektvest ha god effekt på din trening. Du kan øke intensiteten under enkle treningsøvelser som Burpees, Knebøyhopp, Sprinttrening, Trappeløp, Step-ups og mye mer, eller rett og slett bare når du skal ut på en rolig søndagstur enten til fots eller på rulleski.

Alle vektvester fra Pure 2 Improve passer til både dame og herre, samt at de kan justeres slik at de sitter tett på kroppen for optimal bevegelsesfrihet under bruk.

Vesten har egenvekt opptil 20kg, og vektbelastningen kan justeres etter behov. Vekten er polstret med polyester for optimal komfort. Designet gjør at vekten fordeler seg jevnt på øvre del av kroppen, og gjør den komfortabel i alle posisjoner. Vekten på 10kg er konstant og kan ikke justeres.

Varekode: 374736
PURE 2 IMPROVE