Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

DumbbellRack Maxi Set Rubber
DumbbellRack Maxi Set Rubber

DumbbellRack Maxi Set Rubber

11 000,-
11 000,-
Utsolgt
Varenummer
300294
  • 90 dagers åpent kjøp

Abilica gir deg her et helt sett med gummierte manualer!

Gummibelegget gir lengre levetid på manualene, stativet og gulvet. Manualene har ergonomisk grep og er markert med vektbelastning i både tekst og blindeskrift. Stativet følger med og pakken inneholder følgende:

Abilica DumbbellRack Maxi
Abilica RubberDumbbell 10 kg
Abilica RubberDumbbell 12,5 kg
Abilica RubberDumbbell 15 kg
Abilica RubberDumbbell 17,5 kg
Abilica RubberDumbbell 20 kg

 

Dette produktet leveres gratis hjem på dør, på bakkeplan.

Vis hele produkttekst
Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler