Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

ElasticTube Treningsstrikk
ElasticTube Treningsstrikk ElasticTube Treningsstrikk

ElasticTube Treningsstrikk

249,-
249,-
Utsolgt
Varenummer
372758
  • 90 dagers åpent kjøp

Abilica ElasticTube er en treningsstrikk som gir mange muligheter til variert trening og er beregnet på utendørsbruk!

Disse er laget med et slitesterkt nylontrekk som beskytter strikken mot skarpe gjenstander. Strikken er produsert med 100% naturgummi av beste kvalitet. Lengden på strikken er 140 cm og den gir en motstand på ca 5-18 kg. Håndtakene er laget av myk plast som tåler hyppig bruk og er i tillegg enkle å holde rene.

Her får du en fantastisk mulighet til å trene øvelser som stående roing, brystpress, knebøy og mye mer når du er ute på farten. 

Artikkelnummer: 372758

Vis hele produkttekst
Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler