Lynrask levering

Fri frakt over 800,-

Gratis bytte

Over 850 000 ordrer sendt i Norge

GymnasticRings
GymnasticRings GymnasticRings GymnasticRings GymnasticRings

GymnasticRings

499,-
499,-
Utsolgt
Varenummer
300550
  • Gratis frakt over 800,-
  • Lynrask levering
 

Turnringer for voksne som kan brukes til CrossFit og styrketrening av overkroppen!

Trening i turnringer forbedrer balanse og koordinasjon. Ringene er i solid ABS-materiale med struktur for godt grep. Den utvendige diameteren er 24 cm og den innvendige er 18 cm. Stroppene er justerbare og er 3.3 meter lange.

Maksimal brukervekt er 150 kg

Vis hele produkttekst
Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler