Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

ABILICA HIP THRUST TRENINGSBENK

Abilica Hip Thrust er en must have treningsbenk til hjemmegymmet!
Perfekt for deg som ønsker å trene rumpemuskulatur, bakside lår og adduktorer!

 

Utfør hip thrust med vekt på en enkel og sikker måte med Abilica Hip Thrust Treningsbenk. Med hip thrust benken får du større bevgelsesbane når du trener hip thrust en ved glute bridge på treningsmatte. Benken gir også muligheter for å utføre andre øvelser og trene andre muskelgrupper, her er det kun fantasien som setter grenser!
 

Som belastning kan du bruke både vektstang eller strikker ved å feste de til tappene på siden av benken. Benken er sammenleggbar og utstyrt med transporthjul slik at du enkelt kan rulle den vekk og lagre den når den ikke er i bruk.
 

Ta hjemmetreningen til neste nivå med årets must have til hjemmetrening!

ABILICA HIP THRUST TRENINGSBENK

Abilica Hip Thrust er en must have treningsbenk til hjemmegymmet! Perfekt for deg som ønsker å trene rumpemuskulatur hjemme.
 

Utfør hip thrust på en enkel og sikker måte med Abilica Hip Thrust Treningsbenk. Benken gir større bevegelsesbane når du trener hip thrust en ved glute bridge på matte. Som belastning kan du bruke vektstang eller strikker ved å feste de til tappene på siden av benken. Benken er sammenleggbar og utstyrt med transporthjul slik at du kan rulle den vekk når den ikke er i bruk.
 

Ta hjemmetreningen til neste nivå med
årets must have til hjemmetrening!

Sammenleggbar

Tren rumpemuskulatur, bakside lår
og adduktorer

Feste til strikk på sidene

Maks brukervekt: 200 kg

Sammenleggbar

Tren rumpemuskulatur, bakside lår
og adduktorer

Feste til strikk på sidene

Maks brukervekt: 200 kg