Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

Indi Spinningsykkel
Indi Spinningsykkel Indi Spinningsykkel Indi Spinningsykkel Indi Spinningsykkel

Indi Spinningsykkel

6 999,-
6 999,-
Utsolgt
Varenummer
300059
  • 90 dagers åpent kjøp

Sykkelen for deg som er opptatt av individuell tilpasning. Med denne trener du som på utendørssykkelen hele året.

 

Når sesongen er slutt for utendørssykling, tar du simpelthen med deg pedaler og sete og skrur det fast på din Abilica Indi. Disse har samme standard som utendørssykler og festes enkelt på. Trinnløs justering av sete og styre både vertikalt og horisontalt gir mulighet for perfekt sittestilling.

 

Abilica Indi har 22 kg svinghjul som gir jevnt tråkk og mulighet for tøffe sykkeløkter. Reimdrift gjør sykkelen nærmest lydløs. Kombipedaler med SPD og styre med stor grepsvariasjon er inkludert. Praktiske transporthjul gjør det lett å flytte på sykkelen. Klargjort for de fleste sykkelcomputere og flaskeholdere (følger ikke med).

 

Sykkelen leveres som vist på bildet.

 

Husk underlagsmatte når du kjøper spinningsykkel - denne vil skåne gulv mot svette/fuktighet og riper, samt dempe støy.

 

Dette produktet leveres gratis hjem på dør, på bakkeplan.

Vis hele produkttekst
Teknisk informasjon

Svinghujlvekt: 22 kg
Motstandsnivåer: Trinnløst
Horisontal setejustering: Ja
Vertikal setejustering: Ja
Horisontal styrejustering: Ja
Vertikal styrejustering: Ja
Maksimal brukervekt: 135 kg
Dimensjoner: 123 x 51 x 122 cm

Ønsker du å utsette betalingen?

Når du kommer til kassen kan du velge å utsette betalingen! Du kan velge faktura med 14 dager forfall helt kostnadsfritt, eller du kan utsette betalingen i 1 - 2 måneder. Du kan også velge å delbetale i eget tempo fordelt på opptil 24 måneder. Velger du delbetaling kan hele beløpet innfris når som helst dersom man skulle ønske det.

Service og reklamasjon

Service og reklamasjoner på dette produktet gjennomføres av Mylna Sport.

De har bedt oss om å henvise kunder som trenger deler eller ønsker å reklamere direkte til dem. Dette er for at du skal få så god og rask hjelp som mulig, uten forsinkende mellomledd.

Mylna Sport har en meget kompetent og hyggelig serviceavdeling. Du kommer i kontakt med dem ved å registrere din reklamasjon på http://mylnasport.no/service/mylna-service/ eller ved å ringe 32 27 27 27.

Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler