Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

Premium AC Tredemølle
Premium AC Tredemølle Premium AC Tredemølle

Premium AC Tredemølle

34 999,-
34 999,-
Utsolgt
Varenummer
300304
  • 90 dagers åpent kjøp

Abilica Premium AC er tredemøllen for deg som stille høye krav til funksjon, pålitelighet og komfort. Den egner seg godt til flerbrukermiljøer.

 

Solid og driftssikker tredemølle med enestående ytelse. Den kraftige AC-motoren på 3 hk tåler mye og langvarig bruk. Topphastigheten er på hele 24 km/t som gjør den godt egnet til intervalldrag i høye hastigheter. Den store løpeflaten gjør det tryggere å løpe raskt, og løpebåndet er ekstra tykt med spesiell gummiert overflate. Dette gir sammen med dempingen i løpeflaten redusert støtbelastning på beina. Stigningen kan justeres opp til 12 % stigning.

 

Husk underlagsmatte når du kjøper tredemølle - denne vil skåne gulv mot svette/fuktighet og riper, samt dempe støy.

 

  • 80 mm valser
  • Maks hastighet 24 km/t
  • 3 hk AC motor
  • Motorisert incline 0 - 12 %
  • 24,5 mm løpeplate
  • Str. på løpebånd 60 x 154 cm
  • Løpebånd 2,5mm
  • Maks. brukervekt 180 kg
 

Dette produktet leveres gratis hjem på dør, på bakkeplan.

Vis hele produkttekst
Teknisk informasjon

Varenavn: Premium AC

Topphastighet: 24 km/t
Motor: 3 HK AC
Toppytelse: 5 HK
Størrelse på løpebånd: 60 x 154 cm
Høyde på løpebånd: 21 cm
Mål: 220 x 90 x 147 (L x B x H)
Maksimal brukervekt: 180 kg
Stigning: 0-12%
Flaskeholder
Justerbare støtteben
Transporthjul
Høyttaler
Mp3-tilkobling
Sikkerhetsnøkkel
Trådløs pulsmottaker
Holder for nettbrett
Strømforsyning
Produktvekt: 148,1 kg

Computer:

Quick speed
Quick incline
20 programmer:
16 forhåndsprogrammerte
4 egendefinerte

Ønsker du å utsette betalingen?

Når du kommer til kassen kan du velge å utsette betalingen! Du kan velge faktura med 14 dager forfall helt kostnadsfritt, eller du kan utsette betalingen i 1 - 2 måneder. Du kan også velge å delbetale i eget tempo fordelt på opptil 24 måneder. Velger du delbetaling kan hele beløpet innfris når som helst dersom man skulle ønske det.

Service og reklamasjon

Service og reklamasjoner på dette produktet gjennomføres av Mylna Sport.

De har bedt oss om å henvise kunder som trenger deler eller ønsker å reklamere direkte til dem. Dette er for at du skal få så god og rask hjelp som mulig, uten forsinkende mellomledd.

Mylna Sport har en meget kompetent og hyggelig serviceavdeling. Du kommer i kontakt med dem ved å registrere din reklamasjon på http://mylnasport.no/service/mylna-service/ eller ved å ringe 32 27 27 27.

Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler