Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

Premium FC Ellipsemaskin
Premium FC Ellipsemaskin

Premium FC Ellipsemaskin

15 999,-
15 999,-
Utsolgt
Varenummer
300474
  • Gratis bytte i 30 dager

Abilica Premium FC er ellipsemaskinen som er spesielt uviklet for bedriftsmarkedet og deg som ønsker det aller beste. Denne passer til deg med klare mål og høye krav til komfort.

 

Pedalene har justerbar motbakke og ellipsemaskinen er stor og stødig med elektromagnetisk motstand og steglengde på hele 51 cm. Apparatet kan kommunisere med ulike applikasjoner som gir suveren grafikk og fantastiske nye funksjoner (krever app på mobil/nettbrett og Bluetooth).

 

Tråkket er flatt og du har mulighet for kraftig motstand som gjør at denne ellipsemaskinen byr på utfordringer for selv den sprekeste bruker. Den forsterkede konstruksjonen gjør at Premium FC kan brukes i flere timer hver dag. I tillegg har produktet kraftige transporthjul i PVC som gjør at det er enkelt å flytte.

 

Husk underlagsmatte når du kjøper ellipsemaskin - denne vil skåne gulv mot svette/fuktighet og riper, samt dempe støy.

 

  • 32 motstandsnivåer
  • 12 treningsprogrammer
  • Steglengde på 51 cm
  • Justerbare skinner
  • Transporthjul
  • Maks brukervekt 200 kg

Dette produktet leveres gratis hjem på dør, på bakkeplan.

Vis hele produkttekst
Teknisk informasjon

Varenavn: Premium FC

Mål: 170 x 65 x 183 cm
Steglengde: 51 cm
Høydejustering av ben
Transporthjul
Motstandsnivåer: 32
Svinghjul: 9 kg
Maksimal brukervekt: 200 kg
Produktvekt: 72 kg

Computer:

LCD skjerm
Funksjon: Tid, hastighet, distanse, watt, tråkkfrekvens, kaloriforbruk, puls
12 programmer
Trådløs pulsmottaker, pulsbelte medfølger ikke
Håndpuls
Quick start

Ønsker du å utsette betalingen?

Når du kommer til kassen kan du velge å utsette betalingen! Du kan velge faktura med 14 dager forfall helt kostnadsfritt, eller du kan utsette betalingen i 1 - 2 måneder. Du kan også velge å delbetale i eget tempo fordelt på opptil 24 måneder. Velger du delbetaling kan hele beløpet innfris når som helst dersom man skulle ønske det.

Service og reklamasjon

Service og reklamasjoner på dette produktet gjennomføres av Mylna Sport.

De har bedt oss om å henvise kunder som trenger deler eller ønsker å reklamere direkte til dem. Dette er for at du skal få så god og rask hjelp som mulig, uten forsinkende mellomledd.

Mylna Sport har en meget kompetent og hyggelig serviceavdeling. Du kommer i kontakt med dem ved å registrere din reklamasjon på http://mylnasport.no/service/mylna-service/ eller ved å ringe 32 27 27 27.

Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler