Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

Premium TopRower Romaskin
Premium TopRower Romaskin Premium TopRower Romaskin Premium TopRower Romaskin Premium TopRower Romaskin Premium TopRower Romaskin

Premium TopRower Romaskin

13 999,-
13 999,-
På lager
Varenummer
300919
  • Gratis bytte i 30 dager

Abilica Premium TopRower er utviklet for bedriftsmarkedet og utøvere.

Hvis du er ute etter en romaskin med god funksjonalitet og et godt design er dette romaskinen du går for. Konstruksjonen er solid og er laget med komponenter som er tilpasset det skandinaviske markedet. Den byr på hele 9 motstandsnivåer og sørger for at du får en skikkelig treningsøkt. Computeren kan forhåndsinnstilles til ønsket måloppnåelse for treningsøkten. Du kan velge mellom å ro for distanse, tid eller antall kalorier du har forbrent under økten. Etter bruk legges den enkelt sammen for å ta mindre plass under lagring. 

 

Husk underlagsmatte når du kjøper romaskin- denne vil skåne gulv mot svette/fuktighet og riper, samt dempe støy.

 

Du kjøper Abilica Premium TopRower om:

  • Du vil ha en solid romaskin
  • Du vil ha en romaskin som tar lite plass og er lett å flytte
  • Du trenger en romaskin som gir god trening


Maksimal brukervekt er 150kg.
Dette produktet leveres gratis hjem på dør, på bakkeplan.

Artikkelnummer: 300919

Vis hele produkttekst
Teknisk informasjon
  • Svinghjulvekt: Vifte
  • Mål: 240 x 106 x 62 cm
  • Produktvekt: 40 kg
  • Maksimal brukervekt: 150 kg
Service og reklamasjon

Leverandør ønsker færrest mulig mellomledd fram til kunde for at du skal få så god og rask hjelp som mulig. Du kan registrere din reklamasjon eller servicesak hos LivingSport for hurtig hjelp og tilbakemelding.

Saken vil bli tatt tak i av kompetente teknikere som vil følge deg opp til problemet er løst på en tilfredsstillende måte.

Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler