Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

Premium WallBar
Premium WallBar Premium WallBar Premium WallBar

Premium WallBar

2 499,-
2 499,-
Utsolgt
Varenummer
300827
  • Gratis bytte i 30 dager

Ribbeveggen er et klassisk treningsapparat de fleste kjenner igjen fra gymsalen eller turnhallen.

En ribbevegg er enkel, elegant og enormt effektiv! Ribbeveggen er perfekt til uttøying og enkle styrkeøvelser. Om man trener med slynger og strikk har man med en ribbevegg laget sitt eget lille multiapparat. Slyngene og treningsstrikkene kan festes i forskjellige høyder for å øke øvelsesutvalget og for å gi en variert treningseffekt. Øvre del av ribbeveggen stikker 5 cm ut fra veggen og egner seg veldig bra til å utføre hengende øvelser.

Øvelser man kan gjøre på en ribbevegg:

  • Hengende kneløft og benhev
  • Crunches
  • Human flag
  • Tøyeøvelser
  • Øvelser med strikk og treningsslynge (Push ups, roing, biceps, triceps mm.)
  • Ribbeveggen passer inn i de fleste studioer og hjem da den monteres rett på veggen og kun stikker 5 cm ut fra veggen på det meste. Her får du virkelig mange treningsmuligheter på liten plass.

Mål: 230 x 70 (H x B)
Vekt: 16 kg 

Artikkelnummer: 300827

Vis hele produkttekst
Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler