Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

RubberDumbbell Set 22,5 - 30 kg
RubberDumbbell Set 22,5 - 30 kg RubberDumbbell Set 22,5 - 30 kg

RubberDumbbell Set 22,5 - 30 kg

11 400,-
11 400,-
Utsolgt
Varenummer
300068
  • Gratis bytte i 30 dager

Manualpakke med manualer fra 22,5 - 30 kg i typen Rubber fra Abilica

Abilica RubberDumbbells er gummierte manualer som gir lenger levetid på gulv og stativ, samtidig som det beskytter manualen mot slitasje. Ergonomisk grep og markert med vektbelastning i tekst og blindeskrift. Pakken inneholder følgende:

Abilica RubberDumbbell 22,5 kg
Abilica RubberDumbbell 25 kg
Abilica RubberDumbbell 27,5 kg
Abilica RubberDumbbell 30 kg

 

Dette produktet leveres gratis hjem på dør, på bakkeplan.

Vis hele produkttekst
Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler