Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

StepCross
StepCross StepCross StepCross StepCross StepCross

StepCross

4 499,-
4 499,-
Utsolgt
Varenummer
300933
  • 90 dagers åpent kjøp

Abilica StepCross er en blanding av en stepmaskin og en ellipsemaskin som gir super trening!

Dette apparatet gir deg muligheten for å få en god og variert treningsøkt. Den passer like bra til oppvarming som den gjør til intervaller og lengre kondisjonsøkter. Svinghjulet veier 13 kg og gir jevne tråkk og mulighet for høy motstand. Motstanden reguleres manuelt og gjør at du kan justere fra lav til høy motstand på en rask og enkel måte. Dette gjør det lettere å tilpasse treningen etter ønske og behov. Denne passer perfekt for deg som vil trene kondisjon eller stramme opp sete og lår på en effektiv måte.

Gode grunner til å kjøpe Abilica StepCross:

  • God trening for rumpe og lår
  • Variert og morsom trening
  • Perfekt til kondisjonstrening
  • Skånsom for leddene

Maksimal brukervekt: 100 kg

Dette produktet leveres gratis hjem på dør, på bakkeplan.

Artikkelnummer: 300933

Vis hele produkttekst
Ønsker du å utsette betalingen?

Når du kommer til kassen kan du velge å utsette betalingen! Du kan velge faktura med 14 dager forfall helt kostnadsfritt, eller du kan utsette betalingen i 1 - 2 måneder. Du kan også velge å delbetale i eget tempo fordelt på opptil 24 måneder. Velger du delbetaling kan hele beløpet innfris når som helst dersom man skulle ønske det.

Service og reklamasjon

Service og reklamasjoner på dette produktet gjennomføres av Mylna Sport.

De har bedt oss om å henvise kunder som trenger deler eller ønsker å reklamere direkte til dem. Dette er for at du skal få så god og rask hjelp som mulig, uten forsinkende mellomledd.

Mylna Sport har en meget kompetent og hyggelig serviceavdeling. Du kommer i kontakt med dem ved å registrere din reklamasjon på http://mylnasport.no/service/mylna-service/ eller ved å ringe 32 27 27 27.

Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler