Fri frakt over 500,-

Gratis bytte og retur

1-4 dager levering

Over 700 000 ordrer sendt i Norge

Stream Journey Ellipsemaskin
Stream Journey Ellipsemaskin Stream Journey Ellipsemaskin Stream Journey Ellipsemaskin Stream Journey Ellipsemaskin

Stream Journey Ellipsemaskin

11000,-
11000,-
Utsolgt
Varenummer
300471
  • Gratis frakt over 500,-
  • Gratis bytte
 

Abilica Stream Journey leveres i eksklusivt design og kvalitet for deg som ønsker toppmodellen til hjemmebruk!

Ellipsemaskinen er utstyrt med elektronisk justerbar magnetmotstand i 32 nivåer og en lettlest computer med 12 treningsprogrammer. Steglengden på hele 40 cm. gir gode bevegelser og godt treningsutbytte for hele kroppen. Pedalene er kun 19 cm over gulvet, noe som gjør at denne egner seg godt i rom med begrenset takhøyde.

8 kg svinghjul gir et jevnt tråkk og tilstrekkelig motstand for en skikkelig treningsøkt, og ellipsemaskinen har håndpulssensorer på styret og trådløs pulsmottaker i konsollen. Computeren har innebygget Bluetooth for tilkobling til iPad/iPhone og Android. Med gratis-appen iConsole+ kan du blant annet lage deg en rute i Google Maps hvor du vil i verden, og se bilder fra gatenivå i Google StreetView mens du trener. Motstanden vil automatisk justere seg etter terrenget for en mest mulig realistisk opplevelse. Når du er i mål, kan du selvfølgelig enkelt dele treningsresultatene på sosiale medier som Facebook og Twitter.

  • 32 motstandsnivåer
  • 12 treningsprogrammer
  • Steglengde på 40 cm
  • Svinghjul på 8 kg
  • Pulsmottager
  • Google Maps/Google StreetView
Dette produktet leveres gratis på dør!
Vis hele produkttekst
TechnicalInfo

Varenavn: Stream Journey

Computer:

LCD skjerm
12 programmer
Funksjoner: Tid, hastighet distanse, watt, tråkkfrekvens, kaloriforbruk, puls
Bluetooth (Android og iOS)
Håndpuls
Trådløs pulsmottaker, pulsbelte medfølger ikke
Quick start

Teknisk informasjon:

Mål: 145 x 58 x 171
Steglengde: 40 cm
Svinghjul: 8 kg
Nettstrøm: 220V
Høydejustering av ben
Transporthjul
Produktvekt: 61 kg

DelayPayment

Når du kommer til kassen kan du velge å utsette betalingen! Du kan velge faktura med 14 dager forfall helt kostnadsfritt, eller du kan utsette betalingen i 1 - 2 måneder. Du kan også velge å delbetale i eget tempo fordelt på opptil 24 måneder. Velger du delbetaling kan hele beløpet innfris når som helst dersom man skulle ønske det.

ServiceReklamasjon

Service og reklamasjoner på dette produktet gjennomføres av Mylna Sport.

De har bedt oss om å henvise kunder som trenger deler eller ønsker å reklamere direkte til dem. Dette er for at du skal få så god og rask hjelp som mulig, uten forsinkende mellomledd.

Mylna Sport har en meget kompetent og hyggelig serviceavdeling. Du kommer i kontakt med dem ved å registrere din reklamasjon på http://mylnasport.no/service/mylna-service/ eller ved å ringe 32 27 27 27.

Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler