Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

Stream TM 20 Tredemølle
Stream TM 20 Tredemølle Stream TM 20 Tredemølle

Stream TM 20 Tredemølle

13 999,-
13 999,-
Utsolgt
Varenummer
300950
 • Gratis bytte i 30 dager

Abilica Stream TM 20 er en tredemølle for aktive mosjonister med Bluetooth-tilkobling. 

Denne tredemøllen passer for deg som er kommet forbi nybegynner stadiet. Med en motor på 2 hk og en topphastighet på 18 km/t har man en tredemølle som er rask nok til ordentlige intervaller. 12 forhåndsinnstilte programmer og 15 høydenivåer gir muligheter for god og variert trening. Både fart og høyde justeres raskt og enkelt via hurtigtaster. Det er lett å følge med på tid, hastighet, distanse, kaloriforbruk og puls ved å se på LCD skjermen. Tredemøllen har bluetooth som kan brukes til å koble til forskjellige applikasjoner. Innebygde høyttalere gjør det også mulig å spille musikk via tredemøllen. Møllen er sammenleggbar og har transporthjul for plassbesparende lagring og enkel flytting.

Du kjøper Abilica Stream TM 20 om du:

 • Vil ha en tredemølle til intervaller
 • Trenger en tredemølle som kan legges sammen under oppbevaring
 • Vil ha en tredemølle med bluetooth-tilkobling

Maksimal brukervekt er 125 kg. Tredemøllen veier 84 kg.

Dette produktet leveres gratis hjem på dør, på bakkeplan.

Art.nr: 300950

Vis hele produkttekst
Teknisk informasjon
 • Topphastighet: 18 km/t
 • Motor: 2 HK
 • Toppytelse: 4 HK
 • Løpeflate: 50 x 142 cm
 • Løpebånd: 50 x 145 cm
 • Maksimal stigning: 12 nivåer
 • Mål: 191 x 85 x 147 cm
 • Produktvekt: 84 kg
 • Maksimal brukervekt: 125 kg
 • Treningsprogrammer: 12
 • Forhåndsprogrammerte løyper: 12
Ønsker du å utsette betalingen?

Når du kommer til kassen kan du velge å utsette betalingen! Du kan velge faktura med 14 dager forfall helt kostnadsfritt, eller du kan utsette betalingen i 1 - 2 måneder. Du kan også velge å delbetale i eget tempo fordelt på opptil 24 måneder. Velger du delbetaling kan hele beløpet innfris når som helst dersom man skulle ønske det.

Service og reklamasjon

Service og reklamasjoner på dette produktet gjennomføres av Mylna Sport.

De har bedt oss om å henvise kunder som trenger deler eller ønsker å reklamere direkte til dem. Dette er for at du skal få så god og rask hjelp som mulig, uten forsinkende mellomledd.

Mylna Sport har en meget kompetent og hyggelig serviceavdeling. Du kommer i kontakt med dem ved å registrere din reklamasjon på http://mylnasport.no/service/mylna-service/ eller ved å ringe 32 27 27 27.

Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler