Stream TM 40 Tredemølle
Stream TM 40 Tredemølle Stream TM 40 Tredemølle Stream TM 40 Tredemølle Stream TM 40 Tredemølle Stream TM 40 Tredemølle Stream TM 40 Tredemølle Stream TM 40 Tredemølle

Stream TM 40 Tredemølle

16 999,-
16 999,-
Utsolgt
Varenummer
300951
 • Gratis bytte i 30 dager

Abilica Stream TM 40 er en solid tredemølle med kraftig ramme og Bluetooth-tilkobling.

 

Med en hastighet fra 0,8 til 22 km/t og et løpebånd som måler 52 x 155 cm er dette en tredemølle det er mulig å løpe raske intervaller på. Med 12 forhåndsinnstilte programmer og 15 nivåer med høydejustering har du muligheten til å få mange varierte treningsøkter. Hurtigtaster for fart og stigning gjør det enklere å justere nivåene underveis dersom man skulle trenge det. Medfølgende LCD-skjerm gir en oversikt over tid, hastighet, distanse, kaloriforbruk og puls. Dette gjør det lettere for deg å følge med på utviklingen i treningen. Løpeplaten har god demping og sørger for mer komfortabel løping. Innebygde høyttalere med tilkoblingsmuligheter gjør det mulig å spille musikk gjennom tredemøllen. Den er sammenleggbar for å være plassbesparende under oppbevaring og har hjul for enkel flytting.

 

Husk underlagsmatte når du kjøper tredemølle - denne vil skåne gulv mot svette/fuktighet og riper, samt dempe støy.

 

Du kjøper Abilica Stream TM 40 om du:

 • Vil ha en tredemølle som er tilrettelagt for intervalltrening
 • Vil ha en tredemølle med høy topphastighet
 • Vil ha en løpeflate med god demping


Maksimal brukervekt er 125 kg.

Dette produktet leveres gratis hjem på dør, på bakkeplan.

Artikkenummer: 300951

 
Vis hele produkttekst
Teknisk informasjon

Teknisk informasjon:

 • Topphastighet: 22 km/t
 • Motor: 2.5 HK
 • Toppytelse: 5 HK
 • Løpeflate: 52 x 152 cm
 • Løpebånd: 52 x 158 cm
 • Maksimal stigning: 12 nivåer
 • Mål: 191 x 85 x 147
 • Produktvekt: 84 kg
 • Maksimal brukervekt: 125 kg
 • Treningsprogrammer: 12
 • Forhåndsprogrammerte løyper: 12
Ønsker du å utsette betalingen?

Når du kommer til kassen kan du velge å utsette betalingen! Du kan velge faktura med 14 dager forfall helt kostnadsfritt, eller du kan utsette betalingen i 1 - 2 måneder. Du kan også velge å delbetale i eget tempo fordelt på opptil 24 måneder. Velger du delbetaling kan hele beløpet innfris når som helst dersom man skulle ønske det.

Service og reklamasjon

Service og reklamasjoner på dette produktet gjennomføres av Mylna Sport.

De har bedt oss om å henvise kunder som trenger deler eller ønsker å reklamere direkte til dem. Dette er for at du skal få så god og rask hjelp som mulig, uten forsinkende mellomledd.

Mylna Sport har en meget kompetent og hyggelig serviceavdeling. Du kommer i kontakt med dem ved å registrere din reklamasjon på http://mylnasport.no/service/mylna-service/ eller ved å ringe 32 27 27 27.

Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler