Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

Stream TM 60 AC Tredemølle
Stream TM 60 AC Tredemølle Stream TM 60 AC Tredemølle

Stream TM 60 AC Tredemølle

23 999,-
23 999,-
Utsolgt
Varenummer
300952
 • 90 dagers åpent kjøp

Abilica Stream TM 60 AC er en toppmodell med solid ramme for hjemmetrening.

Denne tredemøllen leveres med 2 HK AC-motor og er laget for aktive brukere som trenger utstyr som tåler flere og lengre treningsøkter. Hastigheten går fra 0,8 til 22 km/t og løpebåndet måler 52×158 cm. Her kan du virkelig løpe raskt og utvikle deg. De 12 forhåndsinnstilte programmene og 15 høydenivåene gir mulighet for stor treningsvariasjon. Hurtigtastene for fart og stigning gjør det raskere og mer effektivt å regulere motstanden under intervaller så vel som langkjøring. LED-skjerm som følger viser tid, hastighet, distanse, kaloriforbruk og puls. Dette gjør at du lettere kan følge med på utviklingen i treningen. Den er sammenleggbar og har hjul for enkel flytting og plassbesparende oppbevaring. Bluetooth tilkoblingsmuligheter gjør det mulig å bruke de innebygde høyttalerne for å høre på musikk og koble til applikasjoner.

Du kjøper Abilica Stream TM 60 AC om du:

 • Vil ha en toppmodell
 • Vil ha en tredemølle med høy topphastighet 
 • Vil ha en tredemølle som er laget for tung og hyppig bruk


Maksimal brukervekt er 125 kg.

Dette produktet leveres gratis hjem på dør, på bakkeplan.

Artikkelnummer: 300952

Vis hele produkttekst
Teknisk informasjon
 • Topphastighet: 22 km/t
 • Motor: 2 HK AC
 • Toppytelse: 5 HK
 • Løpeflate: 52 x 152 cm
 • Løpebånd: 52 x 158 cm
 • Maksimal stigning: 12 nivåer
 • Mål: 191 x 85 x 147
 • Produktvekt: 89 kg
 • Maksimal brukervekt: 125 kg
 • Treningsprogrammer: 12
 • Forhåndsprogrammerte løyper: 12
Ønsker du å utsette betalingen?

Når du kommer til kassen kan du velge å utsette betalingen! Du kan velge faktura med 14 dager forfall helt kostnadsfritt, eller du kan utsette betalingen i 1 - 2 måneder. Du kan også velge å delbetale i eget tempo fordelt på opptil 24 måneder. Velger du delbetaling kan hele beløpet innfris når som helst dersom man skulle ønske det.

Service og reklamasjon

Service og reklamasjoner på dette produktet gjennomføres av Mylna Sport.

De har bedt oss om å henvise kunder som trenger deler eller ønsker å reklamere direkte til dem. Dette er for at du skal få så god og rask hjelp som mulig, uten forsinkende mellomledd.

Mylna Sport har en meget kompetent og hyggelig serviceavdeling. Du kommer i kontakt med dem ved å registrere din reklamasjon på http://mylnasport.no/service/mylna-service/ eller ved å ringe 32 27 27 27.

Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler