Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

Stream Tour Trimsykkel
Stream Tour Trimsykkel

Stream Tour Trimsykkel

10 999,-
10 999,-
Utsolgt
Varenummer
300936
 • 90 dagers åpent kjøp

Abilica Stream Tour er en liggesykkel som passer perfekt til rehabilitering og opptrening etter skader.

Sittesykkelen aktiverer bakside av lår og setemuskulaturen mer enn en vanlig trimsykkel gjør. Denne god å bruke for gravide er under svangerskapet og til opptrening etter fødsel. Abilica Stream Tour også et godt alternativ om man har balanseproblemer eller vanskeligheter for å komme seg opp på en vanlig trimsykkel. Den er enkel å stige av og på. Setet er stort og gir god sittekomfort, håndtak ved setet for å holde seg fast og justerbar seterygg gir gode tilpasningsmuligheter. Computeren har innebygd bluetooth som kommuniserer med ulike applikasjoner. Så dersom du ønsker morsom og variert trening, men spesielle ønsker og behov når det kommer til valg av trimsykkel kan denne være et godt alternativ for deg.

Du kjøper Abilica Stream Tour om du:

 • Vil ha en liggesykkel
 • Trenger en trimsykkel som passer til personer med balanseproblemer
 • Vil ha en trimsykkel som kan brukes til rehabilitering og opptrening etter skade

Maksimal brukervekt  200 kg.

Dette produktet leveres gratis hjem på dør, på bakkeplan.

Art.nr: 300936

Vis hele produkttekst
Teknisk informasjon
 • Svinghjulvekt: 9 kg
 • Mål: 165 x 66 x 116
 • Produktvekt: 57 kg
 • Maksimal brukervekt: 200 kg
 • Motstandsnivåer: 32
 • Treningsprogrammer: 14
 • Forhåndsprogrammerte løyper: 12
Ønsker du å utsette betalingen?

Når du kommer til kassen kan du velge å utsette betalingen! Du kan velge faktura med 14 dager forfall helt kostnadsfritt, eller du kan utsette betalingen i 1 - 2 måneder. Du kan også velge å delbetale i eget tempo fordelt på opptil 24 måneder. Velger du delbetaling kan hele beløpet innfris når som helst dersom man skulle ønske det.

Service og reklamasjon

Service og reklamasjoner på dette produktet gjennomføres av Mylna Sport.

De har bedt oss om å henvise kunder som trenger deler eller ønsker å reklamere direkte til dem. Dette er for at du skal få så god og rask hjelp som mulig, uten forsinkende mellomledd.

Mylna Sport har en meget kompetent og hyggelig serviceavdeling. Du kommer i kontakt med dem ved å registrere din reklamasjon på http://mylnasport.no/service/mylna-service/ eller ved å ringe 32 27 27 27.

Produsent
Abilica
Se alle produkter fra Abilica

Abilica leverer treningsutstyr og treningsapparater av høy kvalitet til trening hjemme eller til trimrom i bedrifter. 

Abilica er kjent for sitt store utvalg av dumbells, kettlebells, vektsett, manualer, treningsstativ, treningsbenker, multiapparater, vektskiver, vektstenger og mye annet treningsutstyr som gjør din trening mer effektiv.
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære som alt kan knyttes til treningsrutinene våre. 

Det gjør Abilica noe med! Følelsen du får under og etter fysisk aktivitet er god! Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din. La fargene slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med.


Retur av elektronisk avfall

Elektronisk avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. Alle som selger elektroniske produkter er pliktet til å ta mot produkter av samme type for trygg avfallsbehandling. Vi tar derfor mot produkter av samme type som vi selger helt kostnadsfritt. Produktene kan leveres hos oss, eller du kan sende dem per post. Frakten må du betale selv og forsendelsen må merkes med at det du sender skal kasseres.

Husk at du også kan levere produktene til en gjenvinningsstasjon i ditt nærområde!

Produktomtaler