FlexTower Nedtrekkstasjon

Nå 3 449,-

Spar 1 050,- Førpris 4 499,-
1 på lager

Abilica FlexTower er en meget anvendelig nedtrekkstasjon med store variasjonsmuligheter. Flyttbart uttak som justeres med et enkelt håndgrep.

Kombinert med håndtak som jobber uavhengig av hverandre gir dette apparatet muligheten for et enormt utvalg av styrkeøvelser. Nedtrekksstasjonen har en kompakt og praktisk utforming som gjør at du får ekstra god utnyttelse av plassen. Festes direkte i veggen. 232 cm høyde gir god utnyttelse av arbeidsområdet og mulighet for å gjøre øvelser med fullt utslag. 

Vektmagasin på 45 kg og to etthåndshåndtak følger med.

Artikkelnummer: 300305

Varekode: 300305
  • Vektmagasin: 45 kg
  • Lengde: 55 cm
  • Bredde: 48 cm
  • Høyde: 232 cm
  • Produktets vekt: 74 kg
  • Maks brukervekt: 135 kg

X-LIFE tilbyr unik service og Norges beste reklamasjonsrutiner for alt* treningsutstyr vi selger, til både private og bedrift. X-life er en del av Mylna Gruppen som er lokalisert i Nye Drammen. Mylna er Nordens største produsent og leverandør av treningsutstyr for hjemmetrening.

Uansett om du kjøper en tredemølle, romaskin, spinningsykkel, AirTrack, manualer eller treningsmatte, står Mylna sin serviceavdeling parat for å gi deg den beste service. Hos vår serviceavdeling i Mjøndalen har vi et stort lager med reservedeler til alle produkter.

De fleste av service – og reklamasjonssaker foregår hos kunde – du trenger altså ikke å sende fra deg stort og tungt utstyr. Vårt nettverk av teknikere dekker alle hjørner av Norge. Om vi ikke klarer å løse utfordringen på stedet eller må bytte produktet står vi for all planlegging og kostnader knyttet til transport og logistikk.

*Dette gjelder for følgende merker:

Abilica, Masterfit, X-erfit, Bowflex, ProForm, NordicTrack, Tunturi, Weider, Jumpmaster, Nordic, Schwinn, Everlast, UFC og Redcord.

For at du skal få den beste og mest effektive service kontakter du vår serviceavdeling som er lokalisert hos Mylna Sport ved å registrere din sak på: http://mylnasport.no/service/mylna-service/