Foldable Rack Olympic Styrkepakke 120 kg

Nå 15 999,-

Spar 8 601,- Førpris 24 600,-
På lager
Pakkens innhold
Vektstang
Abilica WeightBar 220 cm er en olympisk vektstang på 20 kg, 220 cm og 28 mm diameter skaft. Stang som passer til alle løft, benkpress, knebøy og markløft. Passer vektskriver med 50 mm åpning. Maks vaktbelastning er 300 kg.
I pakken
Rack
Abilica FoldableRack passer perfekt for deg som vil ha hjemmegym og har begrenset med plass! Dette geniale racket lar deg få et komplett styrketreningsrack hjemme uten at du trenger å ofre noe særlig med plass! Når du ikke bruker det kan du nemlig legge det sammen så det står flatt inn mot veggen. Racket holdes på plass av 4 bolter og tilhørende safety pins som holder alt sikkert på plass. Veggfestene er 120 cm fra hverandre for å passe på standard stendere. Med denne kan du gjøre nesten alle øvelser som man kan gjøre i et vanlig fullt rack. Her kan du gjøre knebøy, benkpress, pull-up og mye mer. Maksimal belastning på racket er 200 kg. Abilica FoldableRack passer for deg som: Vil ha mulighet til å sette opp et skikkelig hjemmegym Vil ha et styrkerack som tar lite plass Vil ha mulighet til å trene skikkelig styrke hjemme Mål utslått: 134 x 215 x 115 (b x h x d) Mål foldet sammen: 134 x 215 x 15 (b x h x d)
Treningsbenk
Abilica Premium FID Bench er en flatbenk og skråbenk i ett. Svært solid konstruksjon som kan justeres i seks ulike vinkler. Tykk pute i topp kvalitet sørger for god komfort under treningen, selv med tunge vekter. Treningsbenken leveres med hjul i bakkant for enkel forflytning.
Fjærlåser til 50 mm vektstang
Abilica Fjærlås til 50 mm vektstang.   Selges som par.
4x Vektskiver 2,5 kg
Abilica Olympic WeightPlate 2,5 kg er en gummiert vektskive med metallforing.Her får du en 2,5 kg vektskive fra Abilica som passer til din 50 mm stang. 2,5 kg skiver er perfekt for de små vektøkningene på veien mot det nye maksløftet.Pris er pr stk.Artikkelnummer: 300605
6x Vektskiver 5 kg
Gummiert vektskive med metallforing.Vektskivene er priset pr stk.
2x Vektskiver 10 kg
Gummiert vektskive med metallforing. Vektskivene er priset pr stk.
2x Vektskiver 20 kg
Gummiert vektskive med metallforing.Vektskivene er priset pr stk.
Squatpad
Abilica SquatPad gir suveren beskyttelse for skuldre og hofter under styrketrening.Denne bar pad hybriden passer perfekt til øvelser som knebøy, hip thrust og glute bridge. Den er designet med et fall i midten for å gjøre det lettere å plassere stangen riktig når man skal trene.Passer til 25 mm, 30 mm og 50 mm stenger. Artikkelnummer: 300902
Våtservietter
Abilica Disinfecting Wipes rengjør og desinfiserer alle typer treningsutstyr! Skader ikke hender eller overflaten på produktet. Dreper bakterier, virus, sporer, mugg og allergener på overflater og hud. Perfekt for bruk på alle typer treningsutstyr og sportsutstyr. Den er vannbasert og inneholder ikke alkohol. Inneholder Aloe Vera som har en beskyttende og pleiende effekt på huden. Inneholder 50 stk. Artikkelnummer: 373765 SKU: 403819

Ta hjemmetreningen til nye høyder! Abilica Foldablerack Styrkepakke 120 kg. passer for deg som vil trene skikkelig styrke hjemme men har begrenset med plass. Utfør baseøvelser og olympiske løft hjemme og slå sammen racket når du er ferdig med treningen. Tren knebøy, markløft, pull-ups, skulderpress og mye mer!

Pakken er satt sammen av produkter med høy kvalitet for at du skal få best mulig utbytte av treningen hjemme, over lang tid. Pakken er rigget for at du skal kunne trene alt du trenger for å få en sterk kropp og kunne sette nye rekorder hjemme. Vektskiver og stang tåler tøff bruk og du kan fint kjøpe til mer vekter etterhvert som du blir sterkere.

Varekode: bundle-fo-120

Pakken består av:

  • Abilica Foldable Rack
  • Abilica FID Bench 2.0 Justerbar Treningsbenk
  • Abilica Vektstang 50 mm - 220 cm - 20 kg
  • Abilica Fjærlås 50 mm – Par
  • Abilica Olympic Weight Plate 5 kg x 2
  • Abilica Olympic Weight Plate 10 kg x 2
  • Abilica Olympic Weight Plate 15 kg x 2
  • Abilica Olympic Weight Plate 20 kg x 2
  • Abilica Squatpad
  • Abilica Disinfecting Wipes