Foldable Rack Olympic Styrkepakke 90 kg

Nå 10 999,-

Spar 8 834,- Førpris 19 833,-
På lager
Pakkens innhold
Vektstang
Abilica WeightBar 220 cm er en olympisk vektstang på 20 kg, 220 cm og 28 mm diameter skaft. Stang som passer til alle løft, benkpress, knebøy og markløft. Passer vektskriver med 50 mm åpning. Maks vaktbelastning er 300 kg.
I pakken
Rack
NB! Partikjøp med begrenset lagerbeholdning. Proform Foldable Wall Rack er perfekt for deg som vil ha hjemmegym og har begrenset med plass! En perfekt løsning for deg som ønsker et fleksibelt rack som tar lite plass. Når racket skal brukes foldes det ut og låses fast raskt med låsepinnene. Deretter setter du på pull-up stangen og du er klar for å trene. Ved bruk er dybden i racket 102 cm som gir deg god plass til å gjøre øvelsene du trenger. Når treningen er over foldes racket tilbake mot veggen igjen og gir bare et fotavtrykk på 10 cm ut fra veggen. Spesifikasjoner: Bredde: 140 cmHøyde: 229 cmDybde sammenfoldet: 10 cmDybde utfoldet for bruk: 102cmMaksimal vektbalstning pull-up stang: 135 kgMaksimal vektbelastning vektstangholder: 141 kgSammen med racket følger det med: 1 sett J-hook (stangholder)1 sett Safety barer (Lengde 41cm)1 stk pull-up stang. Festeskruer til vegg følger ikke med. Kjøpes separat utfra type vegg det skal festes til.
Treningsbenk
Masterfit Adjustable Bench er en kraftig justerbar treningsbenk som passer perfekt for trening med vektstang eller manualer.Med sine 8 justeringsnivå for rygg og 3 nivåer for sittepute kan denne benken enkelt tilpasses dine øvelser. Med ryggpute på hele 85 cm lengde med god bredde og polstring så er du sikret god komfort under trening. Fra gulv til sete er det avstanden 45 cm som gjør det enkelt for deg som bruker å ha godt fotfeste. Benken har håndtak og fraktehjul som gjør det enkelt å flytte benken ved behov.
Fjærlåser til 50 mm vektstang
Abilica Fjærlås til 50 mm vektstang.   Selges som par.
4x Vektskiver 2,5 kg
Abilica Olympic WeightPlate 2,5 kg er en gummiert vektskive med metallforing.Her får du en 2,5 kg vektskive fra Abilica som passer til din 50 mm stang. 2,5 kg skiver er perfekt for de små vektøkningene på veien mot det nye maksløftet.Pris er pr stk.Artikkelnummer: 300605
4x Vektskiver 5 kg
Gummiert vektskive med metallforing.Vektskivene er priset pr stk.
4x Vektskiver 10 kg
Gummiert vektskive med metallforing. Vektskivene er priset pr stk.
Squatpad
Abilica SquatPad gir suveren beskyttelse for skuldre og hofter under styrketrening.Denne bar pad hybriden passer perfekt til øvelser som knebøy, hip thrust og glute bridge. Den er designet med et fall i midten for å gjøre det lettere å plassere stangen riktig når man skal trene.Passer til 25 mm, 30 mm og 50 mm stenger. Artikkelnummer: 300902

Ta hjemmetreningen til nye høyder! Abilica Foldablerack Styrkepakke 90 kg. passer for deg som vil trene skikkelig styrke hjemme men har begrenset med plass. Utfør baseøvelser og olympiske løft hjemme og slå sammen racket når du er ferdig med treningen. Tren knebøy, markløft, pull-ups, skulderpress og mye mer!

Pakken er satt sammen av produkter med høy kvalitet for at du skal få best mulig utbytte av treningen hjemme, over lang tid. Pakken er rigget for at du skal kunne trene alt du trenger for å få en sterk kropp og kunne sette nye rekorder hjemme. Vektskiver og stang tåler tøff bruk og du kan fint kjøpe til mer vekter etterhvert som du blir sterkere.

Varekode: bundle-fo-90

Pakken består av:

  • Abilica Foldable Rack
  • Abilica FID Bench 2.0 Justerbar Treningsbenk
  • Abilica Vektstang 50 mm - 220 cm - 20 kg
  • Abilica Fjærlås 50 mm – Par
  • Abilica Olympic Weight Plate 5 kg x 2
  • Abilica Olympic Weight Plate 10 kg x 2
  • Abilica Olympic Weight Plate 20 kg x 2
  • Abilica Barpad
  • Abilica Disinfecting Wipes