Journey BT Ellipsemaskin

13 999,-

5+ på lager

Abilica Journey BT Ellipsemaskin er en ellipsemaskin for deg som er opptatt av design og kvalitet. Vår toppmodell til hjemmetrening!

Abilica Journey BT Ellipsemaskin er utstyrt med elektronisk justerbar magnetmotstand i 32 nivåer og lettlest computer med 12 treningsprogrammer. Steglengde på hele 40 cm gir gode bevegelser og godt treningsutbytte for hele kroppen. Samtidig er pedalene kun 19 cm over gulvet, noe som gjør at den egner seg godt i rom med noe begrenset takhøyde. Ellipsemaskinen er utstyrt med 8 kg svinghjul som gir et jevnt tråkk og tilstrekkelig motstand for en real treningstur.

Ellipsemaskinen har håndpuls-sensorer på styret og trådløs pulsmottager i konsollen. Computer med innebygget bluetooth for tilkobling av iPad/iPhone og Android nettbrett. Med gratis-appen iConsole+ kan du blant annet lage deg en rute i Google Maps hvor du vil i verden, og se bilder fra gatenivå i Google StreetView mens du trener. Motstanden vil automatisk justere seg etter terrenget for mest mulig realistisk opplevelse. Med gratis-appen ZWIFT har du muligheten til å få kjørt fysiske treningsprogram som gjør at du får trent og konkurrert i en virtuell verden mot deg selv og andre.

Egenskaper:

  • Justerbar magnetmotstand i 32 nivåer
  • 12 treningsprogrammer
  • 8 kg svinghjul
  • Håndpulsmåler
  • Computer med innebygd bluetooth
Varekode: 373609