MultiPower

37 999,-

5+ på lager

Abilica Multipower er et Multigym for den kresne hjemmebruker. Abilica MultiPower kan plasseres inntil en vegg og er derfor spesielt godt egnet i trimrom med begrenset plass.

Abilica presenterer i samarbeid med BodyCraft en komplett studioserie med apparater for styrketrening. Serien er spesielt utviklet for bedriftsmarkedet og deg som ønsker det aller beste. Samtlige apparater kombinerer meget solid konstruksjon med smarte løsninger. Gjennomført kvalitet i alle detaljer gir særdeles smidige bevegelser. Alle produktene har livstidsgaranti på rammeverk.

Meget kraftig multiapparat som gir mulighet for en rekke øvelser, bl.a. benkpress, skulderpress, pec-dec, nedtrekk, opptrekk, roing, ben curl, arm curl og ab crunch. Det patenterte pec-dec systemet gir deg ekstra variasjon og mulighet for å utføre øvelser tilpasset spesifikke idretter (golfsving, tennisslag m.fl.). Innebygd vektmagasin med 90 kg. vekter (200lbs). Justerbar i rygg og sete for individuell tilpasning og riktig støtte. Rostasjon med kraftig fotplate. Instruksjons-DVD (eng.) medfølger.

Varekode: 131120

Innebygd vektmagasin med 90 kg vekter (200lbs). Justerbar i rygg og sete for individuell tilpasning og riktig støtte. Rostasjon med kraftig fotplate. Instruksjons DVD (eng) medfølger

Tekniske data
Lengde x bredde x høyde: 210x144x208 cm
Vekt: 240 kg
Vektmagasin : 90 kg
Antall brukere : 1 Person
Maks personvekt: 150 kg