PowerBox 15 kg manualsett

Nå 1 199,-

Spar 300,- Førpris 1 499,-
20+ på lager

Abilica Powerbox er en komplett vektkoffert på totalt 15 kg!

2 stk. forkrommede stenger på 35 cm./2,5 kg. inkludert gjengelåser, og forkrommede vektskiver (4 stk. 0,5 kg. og 8 stk. 1,25 kg.) som kan brukes på Abilica vektstenger. Alt i 25 mm.

Skjøtestykke på 10 cm. medfølger, så man kan koble stengene sammen til én lang vektstang (totalt 70 cm) til bruk ved bicepscurl o.l.

Powerbox består av:

  • Forkrommede vektskiver, totalt 12 stk. hvorav 4 x 0,5 kg og 8 x 1,25 kg
  • Forkrommede stenger, 2 stk. à 35 cm (vekt pr. stk. 1,25 kg)
  • Gjengelåser, 4 stk à 0,25 kg
  • Skjøtestykke, 1 stk. vekt 0,25 kg
Varekode: 300513

X-life tilbyr unik service og Norges beste reklamasjonsrutiner for alt* treningsutstyr vi selger, til både private og bedrift. X-life er en del av Mylna Gruppen som er lokalisert i Nye Drammen. Mylna er Nordens største produsent og leverandør av treningsutstyr for hjemmetrening.

Uansett om du kjøper en tredemølle, romaskin, spinningsykkel, AirTrack, manualer eller treningsmatte, står Mylna sin serviceavdeling parat for å gi deg den beste service. Hos vår serviceavdeling i Mjøndalen har vi et stort lager med reservedeler til alle produkter.

De fleste av service – og reklamasjonssaker foregår hos kunde – du trenger altså ikke å sende fra deg stort og tungt utstyr. Vårt nettverk av teknikere dekker alle hjørner av Norge. Om vi ikke klarer å løse utfordringen på stedet eller må bytte produktet står vi for all planlegging og kostnader knyttet til transport og logistikk.

*Dette gjelder for følgende merker:

Abilica, Masterfit, X-erfit, Bowflex, ProForm, NordicTrack, Tunturi, Weider, Jumpmaster, Nordic, Schwinn, Everlast, UFC og Redcord.

For at du skal få den beste og mest effektive service kontakter du vår serviceavdeling som er lokalisert hos Mylna Sport ved å registrere din sak på: http://mylnasport.no/service/mylna-service/