Spikermatte

399,-

5+ på lager

Abilica Massagemat er en spikermatte med 230 pigger som setter i gang blodomløpet og gir en behagelig akupressur behandling!

Spikermatte som myker opp spente og støle muskler når du er stiv, anspent eller stresset! Spikermatten har 230 pigger som setter i gang blodomløpet og gir deg en behagelig akupressur behandling. 

Egenskaper:

  • Farge: Grønn
  • 230 pigger
  • Trekk i 100% mobull
  • Fylt med skumgummi
  • Pigger av ABS materiale
  • Størrelse: 65 x 40 x 2 cm
Varekode: 373301

X-life tilbyr unik service og Norges beste reklamasjonsrutiner for alt* treningsutstyr vi selger, til både private og bedrift. X-life er en del av Mylna Gruppen som er lokalisert i Nye Drammen. Mylna er Nordens største produsent og leverandør av treningsutstyr for hjemmetrening.

Uansett om du kjøper en tredemølle, romaskin, spinningsykkel, AirTrack, manualer eller treningsmatte, står Mylna sin serviceavdeling parat for å gi deg den beste service. Hos vår serviceavdeling i Mjøndalen har vi et stort lager med reservedeler til alle produkter.

De fleste av service – og reklamasjonssaker foregår hos kunde – du trenger altså ikke å sende fra deg stort og tungt utstyr. Vårt nettverk av teknikere dekker alle hjørner av Norge. Om vi ikke klarer å løse utfordringen på stedet eller må bytte produktet står vi for all planlegging og kostnader knyttet til transport og logistikk.

*Dette gjelder for følgende merker:

Abilica, Masterfit, X-erfit, Bowflex, ProForm, NordicTrack, Tunturi, Weider, Jumpmaster, Nordic, Schwinn, Everlast, UFC og Redcord.

For at du skal få den beste og mest effektive service kontakter du vår serviceavdeling som er lokalisert hos Mylna Sport ved å registrere din sak på: http://mylnasport.no/service/mylna-service/