Treningspakke Hjemmetrening

Nå 2 399,-

Spar 797,- Førpris 3 196,-
Ikke på lager
Pakkens innhold
I pakken
Slynge
Abilica PowerSling treningsslynge er et portabelt multigym som er enkelt å bruke og lar deg få trene hele kroppen hvor som helst. Slyngetrening har i de siste årene blitt veldig populært, og det med god grunn. Treningsslynger er portable multigym som kan brukes uansett hvor du er. Så nå kan du trene bryst, rygg, skuldre, ben og kjernemuskulatur selv om du er på ferie eller borte på besøk og ikke har tilgang til treningsapparater og vekter. Slyngene kan festes i dører, grener, ribbevegger, huskestativ og mye mer. Bruk det opphenget som passer deg best, både krok og dørfeste følger med. Slyngen har justerbare håndtak og kan raskt og enkelt tilpasses ønsket øvelse. Påsydde målelinjer hjelper deg å justere lengden på slyngen likt på begge sider.
Doorgym
Abilica Doorgym er et meget allsidig treningsapparat som enkelt festes i dørkarmen. Helt uten skruer! Aldri før har det vært så lett å gjennomføre en god treningsøkt hjemme! Henges i døråpningen uten fester og kan enkelt settes i og tas ut. Passer til døråpninger på opptil 90cm og veggtykkelse 10 - 15cm (standard lettvegg med list over døren) Ulike håndtak i myk mosegummi for flere varierte grep Tren push ups, chins / pullups Maksimalt anbefalt brukerbelastning 100kg Treningsprogram medfølger OBS! Det er viktig at dette redskapet settes slik at den ligger oppå listen over døren, og ikke på siden / utenpå. PS: Hvis apparatet føles skeivt, så må man slakke boltene litt og rette ut apparatet ved å presse det mot gulv eller lignende. For stramme eller for slakke bolter kan være grunn til skeivt apparat.
Manualer
Vektmanualsett i jern belagt med neoprene grepsbelegg som gjør de behagelige å trene med. 2x1kg, 2x2kg og 2x3kg Leveres med praktisk stativ.
Kettlebell
Vekt: 12 kg
Abilica Vinyblelagt Kettlebell 12 kg. med bredt godt håndtak! Bli sterkere, mer utholdende og få bedre fleksibilitet, stabilitet og balanse med kettlebelltrening! Abilica Kettlebell i støpejern med lakk, delvis trukket med farget vinylbelegg i mørk grå. Vinylbelegget og gummifoten gir ekstra god beskyttelse for gulvet.  Les vårt blogginnlegg om trening med kettlebells her! Egenskaper: Farge: Grå Vekt: 12 kg  Pris pr stk. Artikkelnummer: 373346 SKU: 403345

Abilica Treningspakke Hjemmetrening er en komplett pakke med alt du trenger til hjemmetreningen!

Varekode: bundle-40