Treningspakke Hjemmetrening 2022

Nå 1 999,-

Spar 547,- Førpris 2 546,-
På lager
Pakkens innhold
I pakken
Treningsmatte
Abilica TrainingMat ECO er en universell treningsmatte egnet til alle typer mattetrening, inkludert yoga! Treningsmatten er produsert i miljøvennlig EVA-materiale, som er 100% resirkulerbart. Struktur. på overflatene av matten sørger for at den kan brukes på begge sider. Treningsmatten er meget lett i vekt, luktfri og ekstra slitesterk. Egenskaper: Lengde: 180 cm Bredde: 60 cm Tykkelse: 5,5 mm Farge: Sort
Slynge
Abilica PowerSling treningsslynge er et portabelt multigym som er enkelt å bruke og lar deg få trene hele kroppen hvor som helst. Slyngetrening har i de siste årene blitt veldig populært, og det med god grunn. Treningsslynger er portable multigym som kan brukes uansett hvor du er. Så nå kan du trene bryst, rygg, skuldre, ben og kjernemuskulatur selv om du er på ferie eller borte på besøk og ikke har tilgang til treningsapparater og vekter. Slyngene kan festes i dører, grener, ribbevegger, huskestativ og mye mer. Bruk det opphenget som passer deg best, både krok og dørfeste følger med. Slyngen har justerbare håndtak og kan raskt og enkelt tilpasses ønsket øvelse. Påsydde målelinjer hjelper deg å justere lengden på slyngen likt på begge sider.
Doorgym
Abilica Doorgym er et meget allsidig treningsapparat som enkelt festes i dørkarmen. Helt uten skruer! Aldri før har det vært så lett å gjennomføre en god treningsøkt hjemme! Henges i døråpningen uten fester og kan enkelt settes i og tas ut. Passer til døråpninger på opptil 90cm og veggtykkelse 10 - 15cm (standard lettvegg med list over døren) Ulike håndtak i myk mosegummi for flere varierte grep Tren push ups, chins / pullups Maksimalt anbefalt brukerbelastning 100kg Treningsprogram medfølger OBS! Det er viktig at dette redskapet settes slik at den ligger oppå listen over døren, og ikke på siden / utenpå. PS: Hvis apparatet føles skeivt, så må man slakke boltene litt og rette ut apparatet ved å presse det mot gulv eller lignende. For stramme eller for slakke bolter kan være grunn til skeivt apparat.
Manualer
Vektmanualsett i jern belagt med neoprene grepsbelegg som gjør de behagelige å trene med. 2x1kg, 2x2kg og 2x3kg Leveres med praktisk stativ.

Abilica Treningspakke Hjemmetrening 2022 er en pakke med det du trenger for å komme i gang med hjemmetreningen! Pakken er satt sammen av bestselgere fra hjemmetreningskategorien og gir et bredt utvalg øvelser.

Varekode: bundle-2022