Treningspakke Hjemmetrening Basis

Nå 1 899,-

Spar 895,- Førpris 2 794,-
På lager
Pakkens innhold
I pakken
Slynge
Abilica PowerSling treningsslynge er et portabelt multigym som er enkelt å bruke og lar deg få trene hele kroppen hvor som helst. Slyngetrening har i de siste årene blitt veldig populært, og det med god grunn. Treningsslynger er portable multigym som kan brukes uansett hvor du er. Så nå kan du trene bryst, rygg, skuldre, ben og kjernemuskulatur selv om du er på ferie eller borte på besøk og ikke har tilgang til treningsapparater og vekter. Slyngene kan festes i dører, grener, ribbevegger, huskestativ og mye mer. Bruk det opphenget som passer deg best, både krok og dørfeste følger med. Slyngen har justerbare håndtak og kan raskt og enkelt tilpasses ønsket øvelse. Påsydde målelinjer hjelper deg å justere lengden på slyngen likt på begge sider.
Doorgym
Abilica Doorgym er et meget allsidig treningsapparat som enkelt festes i dørkarmen. Helt uten skruer! Aldri før har det vært så lett å gjennomføre en god treningsøkt hjemme! Henges i døråpningen uten fester og kan enkelt settes i og tas ut. Passer til døråpninger på opptil 90cm og veggtykkelse 10 - 15cm (standard lettvegg med list over døren) Ulike håndtak i myk mosegummi for flere varierte grep Tren push ups, chins / pullups Maksimalt anbefalt brukerbelastning 100kg Treningsprogram medfølger OBS! Det er viktig at dette redskapet settes slik at den ligger oppå listen over døren, og ikke på siden / utenpå. PS: Hvis apparatet føles skeivt, så må man slakke boltene litt og rette ut apparatet ved å presse det mot gulv eller lignende. For stramme eller for slakke bolter kan være grunn til skeivt apparat.
Kettlebell
Vekt: 8 kg
En flere hundre år gammel treningsform, opprinnelig fra Russland, har kommet tilbake.Kettlebells er en treningsform som trener og styrker hele kroppen.En kettlebell skal brukes eksplosivt og dynamisk, dvs. med stor fart og bevegelse. Dette gir utmerket trening i form av økt styrke, koordinasjon, stabilisering og utholdenhet.Man trener funksjonelt og tredimensjonalt.Pris pr stk.Klikk her for treningsprogram i PDF-format
2x Manualer
Vekt: 2 kg
Hex Dumbbell Manual 2 kilo er gummiert og sekskantet utforming som gjør den genial til øvelser som krever mer stabilitet. Selges stykkvis.Den gummierte overflaten fører til en lenger levetid på manualen, gulv / matte og stativ. Utfør de tradisjonelle øvelsene med hantel, men også øvelser som renegade row, push-ups og andre intensive øvelser uten at manualen triller avgårde.Masterfit leverer manualer av høy kvalitet og du vil få glede av disse i lang tid. Hex Dumbbells kommer i vekter fra 1 kilo og oppover.

Abilica Treningspakke Hjemmetrening Basis er en treningspakke med alt du trenger for å komme i gang med hjemmetreningen! 

Varekode: bundle-808