Vektvest Power 1 - 20 kg

1 799,-

Forventet på lager 07.10.2023

Abilica Weightvest Power er en justerbar vektvest opp til 20 kg.

Bruk vektvest som en del av din trening. Vektvest er anbefalt å bruke av coach og personlig trener Martin Johnsrud Sundby fra TV-programmet 16 Ukers Helvete.

Enten du er nybegynner eller eliteutøver vil en vektvest ha god effekt på din trening. Du kan øke intensiteten under enkle treningsøvelser som Burpees, Knebøyhopp, Sprinttrening, Trappeløp, Step-ups og mye mer, eller rett og slett bare når du skal ut på en rolig søndagstur enten til fots eller på rulleski.

Alle vektvester fra Abilica passer til både dame og herre, samt at de kan justeres slik at de sitter tett på kroppen for optimal bevegelsesfrihet under bruk.

Vektvest Power har 38 vektposer i nylon fylt med jernsand. 22 vektposer bak og 16 foran. Hver pose veier 0,5 kg som gjør at de totalt veier 19 kg. Selve vesten veier ca 1 kg. Totalt 20 kg med alle posene. Vesten er produsert i polyester og neopren og den kan vaskes for hånd når vektposene er tatt ut. Kommer i en størrelse som passer de fleste og justeres og strammes med to kraftige borrelåser. Maks livvidde er ca. 120 cm.

Egenskaper:

  • Justerbar vektvest opptil 20 kg
  • 38 vektposer i nylon fylt med jernsand
  • 22 vektposer bak
  • 16 vektposer foran
  • Passer de fleste
  • Justeres og strammes med to kraftige borrelåser
  • Maks livvidde er ca. 120 cm.
  • Kan vaskes for hånd når vektposene er tatt ut
  • Materiale: Polyester og neopren
Varekode: 372837

Les mer om vektvesttrening på bloggen!

X-life tilbyr unik service og Norges beste reklamasjonsrutiner for alt* treningsutstyr vi selger, til både private og bedrift. X-life er en del av Mylna Gruppen som er lokalisert i Nye Drammen. Mylna er Nordens største produsent og leverandør av treningsutstyr for hjemmetrening.

Uansett om du kjøper en tredemølle, romaskin, spinningsykkel, AirTrack, manualer eller treningsmatte, står Mylna sin serviceavdeling parat for å gi deg den beste service. Hos vår serviceavdeling i Mjøndalen har vi et stort lager med reservedeler til alle produkter.

De fleste av service – og reklamasjonssaker foregår hos kunde – du trenger altså ikke å sende fra deg stort og tungt utstyr. Vårt nettverk av teknikere dekker alle hjørner av Norge. Om vi ikke klarer å løse utfordringen på stedet eller må bytte produktet står vi for all planlegging og kostnader knyttet til transport og logistikk.

*Dette gjelder for følgende merker:

Abilica, Masterfit, X-erfit, Bowflex, ProForm, NordicTrack, Tunturi, Weider, Jumpmaster, Nordic, Schwinn, Everlast, UFC og Redcord.

For at du skal få den beste og mest effektive service kontakter du vår serviceavdeling som er lokalisert hos Mylna Sport ved å registrere din sak på: http://mylnasport.no/service/mylna-service/