Vektsett 9 kg

Nå 399,-

Spar 350,- Førpris 749,-
5+ på lager

Abilica WeightSet 9 kg er et vektsett av god kvalitet. Tren biceps, goblet squat, triceps curl og mye mer!

Vektsettet leveres i en praktisk oppbevaringskoffert med 1 stk. hantel 1,25 kg, 2 x 1,25 kg vektskiver, 2 x 2,5 kg vektskiver og 2 stk. låser (0,25kg). Innvendig diameter på vektskivene er 25 mm. 

Egenskaper:

  • 9 kg total belastning
  • 25 mm vektskiver
  • Leveres med praktisk oppbevaringskoffert
  • Låser medfølger
Varekode: 373776

X-life tilbyr unik service og Norges beste reklamasjonsrutiner for alt* treningsutstyr vi selger, til både private og bedrift. X-life er en del av Mylna Gruppen som er lokalisert i Nye Drammen. Mylna er Nordens største produsent og leverandør av treningsutstyr for hjemmetrening.

Uansett om du kjøper en tredemølle, romaskin, spinningsykkel, AirTrack, manualer eller treningsmatte, står Mylna sin serviceavdeling parat for å gi deg den beste service. Hos vår serviceavdeling i Mjøndalen har vi et stort lager med reservedeler til alle produkter.

De fleste av service – og reklamasjonssaker foregår hos kunde – du trenger altså ikke å sende fra deg stort og tungt utstyr. Vårt nettverk av teknikere dekker alle hjørner av Norge. Om vi ikke klarer å løse utfordringen på stedet eller må bytte produktet står vi for all planlegging og kostnader knyttet til transport og logistikk.

*Dette gjelder for følgende merker:

Abilica, Masterfit, X-erfit, Bowflex, ProForm, NordicTrack, Tunturi, Weider, Jumpmaster, Nordic, Schwinn, Everlast, UFC og Redcord.

For at du skal få den beste og mest effektive service kontakter du vår serviceavdeling som er lokalisert hos Mylna Sport ved å registrere din sak på: http://mylnasport.no/service/mylna-service/