Yogamatte Life ECO

799,-

5+ på lager

Abilica YogaMat Life ECO er en yogamatte som forblir frisk og ren - livet ut!

Yogamatten er produsert i samarbeid med Life Naturals og inneholder Life Naturals antimikrobielle teknologi. Life Natural benytter seg av naturlig planteekstrakt, som dreper bakterier som skaper lukt. Peppermynte gir matten en behagelig og mild duft. Alt dette med miljøvennlig teknologi, for en grønnere verden.

Abilica YogaMat Life ECO har to ulike strukturer og kan brukes på begge sider. Dette er vår tykkeste yogamatte, så den er også godt egnet til pilates eller annen type trening. Matten kan vaskes med en fuktig klut, eventuelt kan kluten dyppes i vann med litt såpe. Tørk av med en tørr klut og rull den sammen når den er helt tørr.

Egenskaper:

  • Aktive stoffer: Peppermynteolje
  • Leveres med bærestropp
  • Lengde: 183 cm
  • Bredde: 61 cm
  • Tykkelse: 6 mm
  • Kan brukes på begge sider
  • Farge: Blå
Varekode: 374070

X-life tilbyr unik service og Norges beste reklamasjonsrutiner for alt* treningsutstyr vi selger, til både private og bedrift. X-life er en del av Mylna Gruppen som er lokalisert i Nye Drammen. Mylna er Nordens største produsent og leverandør av treningsutstyr for hjemmetrening.

Uansett om du kjøper en tredemølle, romaskin, spinningsykkel, AirTrack, manualer eller treningsmatte, står Mylna sin serviceavdeling parat for å gi deg den beste service. Hos vår serviceavdeling i Mjøndalen har vi et stort lager med reservedeler til alle produkter.

De fleste av service – og reklamasjonssaker foregår hos kunde – du trenger altså ikke å sende fra deg stort og tungt utstyr. Vårt nettverk av teknikere dekker alle hjørner av Norge. Om vi ikke klarer å løse utfordringen på stedet eller må bytte produktet står vi for all planlegging og kostnader knyttet til transport og logistikk.

*Dette gjelder for følgende merker:

Abilica, Masterfit, X-erfit, Bowflex, ProForm, NordicTrack, Tunturi, Weider, Jumpmaster, Nordic, Schwinn, Everlast, UFC og Redcord.

For at du skal få den beste og mest effektive service kontakter du vår serviceavdeling som er lokalisert hos Mylna Sport ved å registrere din sak på: http://mylnasport.no/service/mylna-service/