Yogapakke Komplett

Nå 1 799,-

Spar 646,- Førpris 2 445,-
På lager
Pakkens innhold
I pakken
Yogamatte
Abilica Breathe Yogamatte ECO er en stilig grønn yogamatte med "Breathe and be Present" printet på! Lekker yogamatte laget i et 100% biologisk nedbrytbart materiale. Breathe and be Present er printet på yogamatten, dette kan minne deg på å hente deg inn igjen og fokusere på pust og tilstedeværelse når tankene begynner å fare under yogaøvelsene. Matten gir god støtte til leddene under øvelser. Dette sikrer deg en komfortabel trening hvor du kan fokusere på korrekt utførelse øvelsene. Matten måler 175 x 61 cm og er 3 mm tykk.
Yogahjul
Abilica Yogahjul hjelper deg på veien mot en mykere og mer smidig kropp! Yogahjul gir ekstra støtte, bedre strekk, løser opp spenninger og gir deg ekstra utfordringer i yogaøvelsene! Egenskaper: Produsert i kraftig PP materiale Overflaten er produsert i mykt TPA materiale Diameter: 33 cm Høyde: 13 cm Maks brukervekt: 150 kg Artikkelnummer: 373320
Yogasett
Abilica Yogaset med blokk og stropp er enkle hjelpemidler som utvider din rekkevidde! Få mer utbytte av yogatreningen din med blokk og stropp som hjelper deg til å nå vanskelige positurer og holde riktig posisjon uten å skade deg selv! Blokken har avrundede hjørner for behagelig grep. Både blokken og stroppen fungerer som forlengelse av armer eller ben for å beherske de mest krevende positurer, blokken kan også brukes tilå sitte på når det er behov for det og stroppen kan brukes som et godt hjelpemiddel ved strekking og utøying! Egenskaper: Sett med blokk og stropp Blokken er 22,5 x 15 , 7,5 cm og veier 90 gram Blokken har avrundede hjørnert Yogastroppen er 4 x 180 cm lang Yogastroppen er produsert i vevet bomull
Yogabolster
Abilica YogaBolster er en pute som er designet for å gi god støtte i ulike yogaøvelser! Du kan også bruke dette i meditasjon. Den påsydde logoen kan brukes som håndtak og trekket med glidelås kan tas av og vaskes på 40 grader i vaskemaskin. Egenskaper: 58 cm lang x 16 cm Trekk produsert fra 100% bomull Fyll i 100 % polyesterfiber Den grønne stroppen på siden kan brukes som håndtak
Yogabag
Yogabag produsert i slitesterk canvas. Denne er ideell til oppbevaring og transport av din yogamatte. Bagen passer til alle Abilica sine standard yogamatter.Bagen måler 65 cm x 14,5 cm og har i tillegg to små utvendige lommer foran. Bærestroppene og forsterkningene er i kraftig nylon.

Abilica Yogapakke er en komplett yogapakke med alt du trenger for å komme i gang med yoga eller for å ta yogaen din til neste nivå!

Varekode: bundle-11-1-2

X-life tilbyr unik service og Norges beste reklamasjonsrutiner for alt* treningsutstyr vi selger, til både private og bedrift. X-life er en del av Mylna Gruppen som er lokalisert i Nye Drammen. Mylna er Nordens største produsent og leverandør av treningsutstyr for hjemmetrening.

Uansett om du kjøper en tredemølle, romaskin, spinningsykkel, AirTrack, manualer eller treningsmatte, står Mylna sin serviceavdeling parat for å gi deg den beste service. Hos vår serviceavdeling i Mjøndalen har vi et stort lager med reservedeler til alle produkter.

De fleste av service – og reklamasjonssaker foregår hos kunde – du trenger altså ikke å sende fra deg stort og tungt utstyr. Vårt nettverk av teknikere dekker alle hjørner av Norge. Om vi ikke klarer å løse utfordringen på stedet eller må bytte produktet står vi for all planlegging og kostnader knyttet til transport og logistikk.

*Dette gjelder for følgende merker:

Abilica, Masterfit, X-erfit, Bowflex, ProForm, NordicTrack, Tunturi, Weider, Jumpmaster, Nordic, Schwinn, Everlast, UFC og Redcord.

For at du skal få den beste og mest effektive service kontakter du vår serviceavdeling som er lokalisert hos Mylna Sport ved å registrere din sak på: http://mylnasport.no/service/mylna-service/