Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

AminoPro BCAA 330 ml x 24 - Sure Belter
AminoPro BCAA 330 ml x 24 - Sure Belter AminoPro BCAA 330 ml x 24 - Sure Belter

AminoPro BCAA 330 ml x 24 - Sure Belter

699,-
699,-
Utsolgt
Varenummer
401618
  • Gratis frakt over 800,-
  • Lynrask levering
 

AminoPro BCAA med smak av sure bringebær godteri gir en herlig forfriskende BCAA drikke med koffein som kan nytes med god samvittighet!

 

Vi har smakt på mange, men dette må være BCAA drikken med den desidert beste smaken vi har prøvd hittil! Det smaker som en ekte leskedrikk. Den har en herlig frisk og naturlig smak og det kjennes ut som om man drikker brus når man koser seg med denne. Hver boks inneholder 180 mg koffein som kan bidra til å gi økt energi og ytelse på trening, eller når du trenger en liten oppkvikker. AminoPro inneholder BCAA som kan stimulere proteinsyntesen for å optimalisere muskelvekst og forbedre restitusjon. Den inneholder også L-karnitin som kan hjelpe med fettforbrenning og økt energi.

Dette er en forfriskende nyhet som passer perfekt til å nytes på varme sommerdager og som en boost når du trenger å gi litt ekstra på trening. Husket vi å nevne at den smaker helt fantastisk?

 

Egenskaper:

  • 2500 mg BCAA per boks
  • 180 mg koffein per boks
  • Sukkerfri
  • Kan forbedre restitusjon og stimulere muskelbygging

Artikkelnummer: 11744

Vis hele produkttekst
Ingredienser

Vann, karbondioksid, kalsiumlaktat, surhetsregulator: sitronsyre; L-leucin, L-isoleucin, L-valin, taurin (0,3%), smaksstoffer, glukuronolakton, L-karnitin, koffein (0,055%), vitaminer: vitamin C, pantotensyre, vitamin B6, vitamin B12, biotin; søtningsmiddel: sukralose, stabilisator: gummi arabicum, glyserolestrar, appelsinterpener.

Advarsel

Viktig:  Inneholder koffein. Ammende, gravide og personer som lider av en medisinsk tilstand, bør ikke konsumere produktet. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produsent
FCB SWEDEN
Se alle produkter fra FCB SWEDEN

First Class Brands of Sweden lager funksjonelle, gode, sunne og gjerne proteinberikede produkter. Stikkordet deres er: "Det man selv forbruker vil man gjerne dele med andre".Deres forretningsidé er basert på å identifisere produkter som viser en positiv trend. På denne måten kan FCB lage de riktige produktene, og et alternativ til storselgere med bedre smak, design og en mer attraktiv pris!

Produktomtaler