Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

Barrel Oval Trampoline
Barrel Oval Trampoline Barrel Oval Trampoline

Barrel Oval Trampoline

6 999,-
6 999,-
Utsolgt
Varenummer
372697
  • Gratis frakt over 800,-
  • Gratis bytte i 30 dager
 

Jumpmaster Barrel Oval er en stor og fin trampoline med god sprett for alle vektklasser!

Sliter du med å få barna vekk fra iPaden? Lurer du på om tenåringen din er vampyr fordi han eller hun bare er inne på rommet og aldri går ut i sola? Kanskje sliter du selv med å motivere deg til aktivitet? Hvorfor ikke da kjøpe en trampoline som både gir deg kort vei til trening og lek, og samtidig hjelper deg å knytte bånd med de viktigste personene i livet ditt?

Jump Master Oval trampoline passer utmerket for de som ønsker å hoppe flere samtidig. Formen på trampolinen gjør at selv om man hopper to samtidig vil man ikke “forstyrre” spretten til hverandre. Sikkerhetsnettet er festet på robuste stolper og er laget av et slitesterk materiale, som gjør at det tåler mye og tung bruk. Kantpolstringen er hele 3 cm tykk og 38 cm bred og er med på å øke sikkerheten på trampolinen. 

Å hoppe på trampoline er ikke bare gøy for alle aldersgrupper, men det er også kjempegod trening. Vi anbefaler minst 30 minutter moderat aktivitet hver dag, og med en trampoline rett utenfor døren blir det enkelt å nå målet. I tillegg vil hele familien få et morsomt samlingspunkt for sunn aktivitet som bidrar til samhold og glede. Vår største trampoline gir deg god plass til sunn utfoldelse!

Denne modellen leveres som en komplett pakke med sikkerhetsnett og stige. Stigen gjør det enklere og tryggere for de minste barna å komme seg opp på trampolinen

Dette produktet leveres gratis hjem på dør, på bakkeplan.

Maksimal brukervekt er 150 kg

Vis hele produkttekst
Teknisk informasjon

Bredde x lengde: 457cm x 365cm
Maksimal brukervekt: 150 kg
Bredde kantpolstring: 380.00 mm
Tykkelse kantpolstring: 30 mm
Antal fjær: 84 stk
Vekt: 111 kg
Garanti ramme: livstid
Garanti kantpolstring: 2 år
Garanti hoppeduk: 2 år
Garanti fjær: 2 år

Produsent
JUMPMASTER
Se alle produkter fra JUMPMASTER
Produktomtaler