Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

BB Ankle Cuff - Black
BB Ankle Cuff - Black

BB Ankle Cuff - Black

159,-
159,-
Utsolgt
Varenummer
X12014
  • Gratis bytte i 30 dager

Better Bodies BB anklecuff/fotstropp til multiapparat med neopren padding

Ankelstroppen er beregnet brukt med multiapparater for å utføre en rekke øvelser. Den kan strammes og festes til foten med borrelås. Festes til multiapparatet med metallring. Finnes kun i én størrelse, som er regulérbar. Bruk den til øvelser som leg curl, kick backs, hofteabduksjon og hofteadduksjon. Selges enkeltvis.

Egenskaper:

  • Størrelse: One size
  • Farge: Svart
  • Materiale: 100% Polypropylen
     
Artikkelnummer: 130385-999
Vis hele produkttekst
Produsent
Better Bodies
Se alle produkter fra Better Bodies

Treningsklær fra Better Bodies er spesialdesignet for styrketrening og fitness. 

Kvaliteten, passformen og designet på treningsklærne fra Better Bodies er svært god, og er et resultat av et 20 år langt samarbeid mellom produsenten og atleter med sine krav til hva gode treningsklær skal være. Better Bodies har et tøft uttrykk i klærne sine, og er ikke redde for å lansere de sprekeste nyhetene først. Tights, topper, gensere og bukser er alle spesielt tilpasset trente kropper. Better Bodies også treningsbelter, drareimer, treningshansker og annet tilbehør til trening.

X-life har som eneste forhandler i Norge fått tildelt status som "Premium Dealer" av Better Bodies!Som "Premium Dealer" får vi enkelte produkter som kun selges hos X-life i Norge, og vi er først ute med alle produktnyheter. 

Produktomtaler