Intervalløkter med Pernille Ski Torp

Noen ganger er det vanskelig å holde jevn pace hvis man løper på bane eller asfalt, derfor er det nydelig med økter på mølla. 

Hei! Jeg heter Pernille Ski Torp! Jeg bor i Oslo og digger å trene og holde på med aktiviteter i en travel hverdag. De siste årene har jeg funnet en stor interesse for løping, og jeg har vært så heldig at jeg har fått prøvd meg på flere løp i Norge og utlandet.

Det er viktig for meg at trening er lystbetont og derfor prøver jeg å legge tilrette for at økten skal være så morsom og lett å gjennomføre som mulig. For meg funker det best å variere mellom å løpe ute og på mølle. Tredemølle er genialt for oss som bor i Norge der været kan være noe ustabilt.

Jeg trives på mølla med kontrollerte og fine intervalløkter!

Mine favoritter er disse:


10 x 3 min 

1 min pause mellom hvert drag
Vanligvis ligger jeg på samme hastighet på alle drag, men kan kjøre en progressiv økt i blant.

45/15 x 10 x 3 

(kan kjøre 1 min pause mellom hver bolk)
Her kjører jeg som oftes progressivt. Økter med 0,1 for hvert drag!
Kan for eks. da starte på 15,1 og ende på 18.


foto: @pstorp

Pernille løper på en Masterfit TP 200 Tredemølle*. Vi har kun noen få igjen på lager - og akkurat nå har vi kundefavoritten Masterfit TP 150 Tredemølle på januarsalg til 9.999,-.

* garantien bortfaller ved bruk av tredemøllen utendørs


Fordeler med å løpe på tredemølle:

  • Ingen vindmotstand og aldri regn
  • Forflytningshjelp – tredemølla hjelper deg med å utvikle et godt løpesteg fordi båndet drar føttene dine bakover
  • Et jevnt underlag
  • Gjør det enklere å styre intensiteten og farten


foto: @pstorp