Gratis frakt

Gratis bytte og retur

1-4 dager levering

Over 700 000 ordrer sendt i Norge

X-Life trenings- og motivasjonsblogg

Velkommen til vår blogg! Her finner du de siste treningstrendene, ferdige treningsprogram,  sunne og gode oppskrifter - og masse treningsmotivasjon!


Ukens utvalgte

tren ute i naturen og få mer motivasjon

Tren ute i naturen og få økt motivasjon!

Har du ikke tilgang til treningssenter eller ønsker du rett og slett nye impulser? Sjekk ut hvordan du kan få en fullverdig treningsøkt ute i det fri!
x-life treningsdagbok

Derfor bør du bruke en treningsdagbok!

Et sikkert tips for å holde motivasjonen oppe er å følge med på din egen progresjon. Mestringenfølelsen som kommer når du vet at du har løftet tyngre, løpt raskere eller mistet noen centimeter motiverer til å fortsette.
mini bands

Minibands: Slik aktiverer du rumpa!

Hvis du ønsker å få mer ut av rumpeøvelsene dine, så bør du følge disse tipsene!
ZMA x-life

5 gode grunner for å bruke kosttilskuddet ZMA

Du har helt sikkert hørt mye snakk om ZMA og lurer kanskje på om dette er noe du bør føye til din daglige dose kosttilskudd.
splitt eller fullkropp

Glutebridge - Derfor får du ikke kontakt med rumpa!

Glutebridge er i vinden som aldri før, og visst er det en flott øvelse om du får den til. Men kanskje er du en av dem som føler det tar alle andre steder enn rumpa?

Oppvarming/aktivering på beindagen!

It's legday people! Hvordan du forbereder deg til selve treningsøkten er svært viktig om du ønsker optimale resultater. Vi vil absolutt anbefale at du utfører dynamisk oppvarming og aktiveringsøvelser før du starter på selve hovedøvelsene!
frokost

Er frokosten viktig for vektnedgang?

Er du en av de som tviholder på troen om at du på død og liv må spise frokost om du vil gå ned i vekt? Du er nok ikke alene om du tenker det.
six-pack

Mageøvelser: 3 fantastiske og undervurderte øvelser som gir deg six-pack!

Du burde gjøre noen spesifikke mageøvelser for at du lettere skal få de definerte magerutene du ønsker deg. Og disse øvelsene er kanskje ikke nøyaktig av den typen du trodde.!
kreatin monohydrat

Kreatin Monohydrat - Ekte muskelpulver!

Kreatin er et av de få kosttilskuddene med meget god dokumentasjon for sin effekt. Men vet du egentlig hvilken effekt kreatin gir, og hvilket type kreatin som gir best effekt?

Mest lest siste uken


treningsprogram

Treningsprogram: 3 dagers program for jenter

Selv om de grunnleggende treningsprinsippene gjelder for både gutter og jenter er det ting som tyder på at jenter burde trene noe annerledes enn gutter
treningsprogram

Slik lager du ditt eget treningsprogram!

Det du trenger å vite for å kunne skreddersy treningsprogram på egen hånd!
splitt eller fullkropp

Glutebridge - Derfor får du ikke kontakt med rumpa!

Glutebridge er i vinden som aldri før, og visst er det en flott øvelse om du får den til. Men kanskje er du en av dem som føler det tar alle andre steder enn rumpa?

Hvilken treningssko skal du velge?

Det er lett å gå seg vill i skoverden. Hvilken sko skal du bruke til styrketrening? Hvilken sko skal du bruke til løping? Ta en titt på denne guiden neste gang du trenger nye treningssko!
Gi deg selv en boost med: