Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

X-LIFE trenings- og motivasjonsblogg

Velkommen til vår blogg! Her finner du de siste treningstrendene, ferdige treningsprogram, tips til øvelser og masse treningsmotivasjon!

X-LIFE skal inspirere og motivere til en aktiv livsstil. Tips oss gjerne om temaer du vil lese om: salg@x-life.no


Månedens utvalgte

Tredemølle - Gjør deg klar til løping inne

Variasjon og intensitetsstyring er viktige stikkord for å lykkes med løpetreningen inne på tredemølle. Vi har tredemøller som passer perfekt til hjemmebruk!

10 øvelser med fitnessball og medisinball for hjemmetrening

En ball, enten en fitnessball eller en medisinball, er et perfekt verktøy for hjemmetrening. Øvelsesmulighetene er store, og her gir vi deg noen eksempler

Vektvester bygger fysikk og mental styrke uansett hvor du er

Trening med vektvest hjelper deg å bygge fysikk og mental styrke. Om du lurer på om du skal prøve vektvest, les dette. Her får du svaret på hvorfor og hvordan du skal trene korrekt med vektvest.

Abilica XC Airtrack - Treningsprogram laget av Johannes Høsflot Klæbo

Tren som en verdensmester, les treningsprogrammet her! Abilica AirTrack treningsmatte er årets store nyhet for trening, turn lek og moro for hele familien. Nå har Abilica lansert en helt egen kolleksjon med verdensmesteren på ski, Johannes Høsflot Klæbo.

Treningsmatte - 8 gode styrkeøvelser på matte

Disse 8 øvelsene på treningsmatte vil gi deg en sterkere mage og kjernemuskulatur. Øvelsene kan gjerne kjøres etter hverandre i 3-5 runder.

Treningsstrikker gir deg bedre resultater av treningen

Her finner du svaret på hvorfor treningsstrikker gir deg bedre resultater av treningen din. Trening med strikk er blant annet viktig for for prestasjonsforbedring, rehab, skadeforebygging og oppvarming.

Den beste rumpeøvelsen!

En godt trent rumpe er noe de aller fleste jenter som trener ønsker å oppnå, men for å forstå hvordan vi kan trene rumpen på best mulig måte må vi først forstå dens anatomi og funksjon.

Minibands: Slik aktiverer du rumpa!

Hvis du ønsker å få mer ut av rumpeøvelsene dine, så bør du følge disse tipsene!
treningsstrikker

Treningsstrikker = Must have til hjemmetreningen

Treningsstrikker er et supert treningsredskap da de både kan brukes som en del av oppvarmingen din og i selve hovedøkten. Perfekt til hjemmetrening og ferietrening!

Mest lest


treningsprogram

Treningsprogram: 3 dagers program for jenter

Selv om de grunnleggende treningsprinsippene gjelder for både gutter og jenter er det ting som tyder på at jenter burde trene noe annerledes enn gutter

Kettlebells - 7 helt rå øvelser du må prøve!

Vi har samlet syv helt rå kettlebelløvelser som du kan gjennomføre for å få kroppen til en gresk gud! Eller i alle fall for å bli sterkere, mer utholdende og få bedre fleksibilitet, stabilitet og balanse.
treningsprogram

Slik lager du ditt eget treningsprogram!

Det du trenger å vite for å kunne skreddersy treningsprogram på egen hånd!

Oppvarming/aktivering på beindagen!

It's legday people! Hvordan du forbereder deg til selve treningsøkten er svært viktig om du ønsker optimale resultater. Vi vil absolutt anbefale at du utfører dynamisk oppvarming og aktiveringsøvelser før du starter på selve hovedøvelsene!