Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

X-Life trenings- og motivasjonsblogg

Velkommen til vår blogg! Her finner du de siste treningstrendene, ferdige treningsprogram,  sunne og gode oppskrifter - og masse treningsmotivasjon!


Ukens utvalgte

Abilica XC Airtrack 300 - Treningsprogram laget av Johannes Høsflot Klæbo

Tren som en verdensmester, les treningsprogrammet her! Abilica AirTrack treningsmatte er årets store nyhet for trening, turn lek og moro for hele familien. Nå har Abilica lansert en helt egen kolleksjon med verdensmesteren på ski, Johannes Høsflot Klæbo.

Les våre tips for å aktivisere små og store på trampolinen!

Les våre enkle tips for å la barna og deg selv være aktive i ferien! Trampoline kan aktivisere små og store i timesvis, både som trening og lek. Trampoline er perfekt for å holde barna opptatt på både late og hektiske sommerdager.

Tredemølle - Gjør deg klar til løping inne

Variasjon og intensitetsstyring er viktige stikkord for å lykkes med løpetreningen inne på tredemølle. Vi har tredemøller som passer perfekt til hjemmebruk!
dup treningsprogram

DUP-treningsprogram for råtasser

Det finnes utallige måter å sette opp en treningsplan på, men hvordan skal du vite at det du gjør faktisk gir resultater? Noe av det beste forskerne har klart å komme opp med for økning i styrke og muskelmasse; DUP-trening.
ZMA x-life

5 gode grunner for å bruke kosttilskuddet ZMA

Du har helt sikkert hørt mye snakk om ZMA og lurer kanskje på om dette er noe du bør føye til din daglige dose kosttilskudd.
nocco bcaa

Hva er så bra med BCAA?

De fleste har hørt om BCAA, sett andre bruke det eller kanskje du til og med har brukt det selv uten å være helt sikker på hva det egentlig gjør for deg. BCAA er med tiden blitt veldig populært og brukes flittig av treningsglade mennesker.
mini bands

Minibands: Slik aktiverer du rumpa!

Hvis du ønsker å få mer ut av rumpeøvelsene dine, så bør du følge disse tipsene!
splitt eller fullkropp

Glutebridge - Derfor får du ikke kontakt med rumpa!

Glutebridge er i vinden som aldri før, og visst er det en flott øvelse om du får den til. Men kanskje er du en av dem som føler det tar alle andre steder enn rumpa?
six-pack

Mageøvelser: 3 fantastiske og undervurderte øvelser som gir deg six-pack!

Du burde gjøre noen spesifikke mageøvelser for at du lettere skal få de definerte magerutene du ønsker deg. Og disse øvelsene er kanskje ikke nøyaktig av den typen du trodde.!

Hvorfor du bør passe på proteininntaket når du skal ned i vekt

Det er viktig for alle å innta nok protein. Personer som er aktive trenger mer protein enn personer med et lavt aktivitetsnivå, og generelt sett kan et økt inntak av protein være positivt for mange.
splitt eller fullkropp

Bør du trene splitt eller fullkropp?

Er det mest effektivt å trene hele kroppen hver gang man trener, eller bør man splitte opp slik at man fullstendig sliter ut hver muskel en gang per uke?

Mest lest siste uken


treningsprogram

Treningsprogram: 3 dagers program for jenter

Selv om de grunnleggende treningsprinsippene gjelder for både gutter og jenter er det ting som tyder på at jenter burde trene noe annerledes enn gutter

Hvilken treningssko skal du velge?

Det er lett å gå seg vill i skoverden. Hvilken sko skal du bruke til styrketrening? Hvilken sko skal du bruke til løping? Ta en titt på denne guiden neste gang du trenger nye treningssko!
treningsprogram

Slik lager du ditt eget treningsprogram!

Det du trenger å vite for å kunne skreddersy treningsprogram på egen hånd!
pupper, silikon og trening

Pupper, silikon og trening!

Har du eller vurderer du silikoninnlegg? Er du bekymret for hvordan dette vil påvirke treningen din? Sjekk ut denne artikkelen for å få svar på dine spørsmål.