Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

Prester bedre på trening med musikk illustrasjon 1

Prester bedre på trening med musikk!

Ja du leste riktig, ved å høre på musikk kan du faktisk lure deg selv til å trene hardere enn du normalt ville gjort. Følelsen av hvor krevende økten er kan nemlig bli mindre om du hører på musikk du liker godt. Noe som fører til at du får mer energi og kan klare å prestere bedre enn om ikke har musikk på øret.

Pass på å fyll spillelisten din med musikk du er ekstra glad i, da shuffleknappen plutselig kan fylle hodet ditt med musikk du ikke liker, noe som kan gjøre at treningen føles enda tyngre enn vanlig. Dette kom fram på en studie gjort på syklister hvor de som hørte på "dårlig" musikk faktisk opplevde økten som tyngre enn de som ikke hørte på musikk i det hele tatt. Gruppen som gjorde det best hørte på musikk de likte veldig godt (1).

Prester bedre på trening med musikk illustrasjon 2

Miiego AL3 er tilgjengelig i to størrelser, en standard for herre, og en med litt kortere bøyle til dame.

Vi falt pladask for headsettet fra Miiego og bruker det flittig når vi trener for å kunne ta i det lille ekstra. Headsettet er trådløst, du slipper altså alle irriterende tråder og det sitter lett og behagelig på med en bøyle bak hodet. Lyden er svært bra og holder opptil 7 timer på maks volum. Headsettet sitter godt, så det kan brukes til alt fra styrketrening, crossfit, løping eller spensttrening.

Koble headsettet opp til enheten din gjennom bluetooth, og med en rekkevidde på 10 meter trenger du heller ikke å ha telefonen klistret til kroppen.

Fyll hodet med rå musikk og du får en super treningsøkt!


Referanser:

(1) "Effects of preferred and nonpreferred music on continuous cycling exercise performance." from Percept Mot Skills. 2010 Feb;110(1):257-64.


Sist oppdatert:  17.10.2018 | Kategori: Kjøpsguide

  Team X-life