Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

X-LIFE BLOGG - KOSTHOLD

Velkommen til kostholdsdelen av vår blogg hvor du finner alle våre artikler som omhandler kosthold, ernæring og kosttilskudd.
Vi vil inspirere og motivere til en aktiv livsstil som gjør deg sterkere både fysisk og mentalt, og som gjør deg klar for et liv fylt av action, adrenalin og smil!

Tips oss gjerne om temaer du vil lese om: salg@x-life.no


slender chef pannekaker

Dette er den beste dietten!

Det finnes utallige dietter som lover både effektiv vektnedgang og muligheten til å holde seg slank over tid. Og det er ikke så rart, for hvem vil vel ikke finne den optimale dietten slik at man kan bli kvitt magefettet og se bra ut en gang for alle?
pre workout

Pre-Workout (PWO) - noe for meg?

Pre-Workout (PWO) har blitt populært blant mange som trener, men hva er det og hvorfor tar man det?
kreatin monohydrat

Kreatin Monohydrat - Ekte muskelpulver!

Kreatin er et av de få kosttilskuddene med meget god dokumentasjon for sin effekt. Men vet du egentlig hvilken effekt kreatin gir, og hvilket type kreatin som gir best effekt?
nocco bcaa

Hva er så bra med BCAA?

De fleste har hørt om BCAA, sett andre bruke det eller kanskje du til og med har brukt det selv uten å være helt sikker på hva det egentlig gjør for deg. BCAA er med tiden blitt veldig populært og brukes flittig av treningsglade mennesker.
proteinpulver fast-1 x-life

Valg av proteinpulver

Det finnes utallige typer proteinpulver på markedet, fra ulike leverandører med forskjellige funksjoner. Vår guide hjelper deg å velge riktig proteinpulver!
sukrin gold funksjonell mat | © funksjonell mat

Hvilket søtstoff skal du velge?

Det finnes mange forskjellige søtstoffer, og det er ikke alltid like lett å vite hva som passer best til akkurat det du skal lage. Heldigvis finnes det råd!
x-life vitamin d3

Vitamin D - For bedre helse og treningsresultater!

Vitamin D er et av 24 livsnødvendige mikronæringsstoffer. Vi nordmenn har vanskeligheter med å få i oss nok vitamin D fra kostholdet, og et kosttilskudd vil derfor være å anbefale – spesielt i de kalendermånedene med bokstaven ”R” i seg.
proteinpulver fast-1 x-life

Er proteinpulver for alle?

Vi bør alle passe på å få i oss anbefalt inntak av proteiner hver dag , også de som ikke trener (hope that’s not you!)

Periodisk faste kan føre til fettnedgang uten kaloriunderskudd!

En ny studie undersøkte hva som skjer om man faster 16 timer i døgnet og inntar all maten sin i løpet av de resterende 8 timene. Hva skjer om man spiser slik uten å være i et kaloriunderskudd?
proteinpulver

Dette er grensen for effektivt proteininntak per måltid

Når du inntar protein etter trening, så vil proteinsyntesen i kroppen din øke. Men visste du at det finnes en grense for hvor mye protein kroppen din klarer å absorbere per måltid?

Hvorfor du bør passe på proteininntaket når du skal ned i vekt

Det er viktig for alle å innta nok protein. Personer som er aktive trenger mer protein enn personer med et lavt aktivitetsnivå, og generelt sett kan et økt inntak av protein være positivt for mange.
ZMA x-life

5 gode grunner for å bruke kosttilskuddet ZMA

Du har helt sikkert hørt mye snakk om ZMA og lurer kanskje på om dette er noe du bør føye til din daglige dose kosttilskudd.

Vitamin D3 - Dagsdoseringen er økt!

Norge endrer nå grensen for hvor mye D-vitamin en døgndose kosttilskudd kan inneholde på grunnlag av risikovurderinger gjennomført av Vitenskapskomiteen for mattrygghet (VKM). Dagsdosen økes nå fra 10 til 20 µg/dag.
omega3 x-life

De beste kosttilskuddene!

Husk uansett at kosttilskudd nettopp er tilskudd til kosten, og skal brukes der det vanlige kostholdet ikke gir nok av de rette næringsstoffene. Det kan allikevel være en god hjelp på veien om du er ute etter å forbedre formen!

Hvorfor Omega-3?

Omega-3 er en av de gode gamle traverne innen kosttilskuddbransjen, og det med god grunn. De flerumettede fettsyrene kan gi en rekke helsefordeler!

3 gode grunner til å ikke gå på diett!

Diett er en midlertidig endring i kostholdet. Som oftest vil en slik endring i kostholdet bety underskudd av kalorier for å gå ned i vekt. Mange har sine grunner for å velge å gå på en diett, men her er tre grunner for å ikke velge det.
taco

Slik gjør du tacoen sunnere!

Da var det endelig fredag og det er vel flere enn meg som har gledet seg til fredagstacoen?
frokost

Er frokosten viktig for vektnedgang?

Er du en av de som tviholder på troen om at du på død og liv må spise frokost om du vil gå ned i vekt? Du er nok ikke alene om du tenker det.

LES MER OM KOSTHOLD
?