Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

5 gode grunner for å bruke ZMA illustrasjon 1

5 gode grunner for å bruke ZMA

Du har helt sikkert hørt mye snakk om ZMA og lurer kanskje på om dette er noe du bør føye til din daglige dose kosttilskudd. ZMA står for Zink og Magnesium, to mineraler som er svært viktig for å oppnå optimale treningsresultater. Innholdet i ZMA er helt naturlig og i utgangspunktet ufarlig. I tillegg til mineralene zink og magnesium innholder kosttilskuddet også vitamin b6 for lettere opptak i kroppen.

Et tilskudd av ZMA har de siste årene blitt å regne som et basistilskudd for personer med høy treningsmengde, ettersom zink og magnesium skilles ut gjennom svette. Ved mangel på disse mineralene synker testosteron-nivået i kroppen, noe som fort går ut over treningsresultatene dine.

5 gode grunner for å bruke ZMA:

  1. Få bedre treningsresultater! ZMA støtter oppbygging av muskulatur ved å opprettholde normale nivåer av testosteron og bidrar til optimal proteinsyntese.

  2. Du kan få mer energi på trening da optimale nivåer av magnesium bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

  3. Inntak av ZMA kan motvirke kramper, så sliter du med muskelkramper er det absolutt verdt et forsøk.

  4. De fleste opplever dypere søvn og en følelse av å være uthvilt når man våkner om morgenen. Ofte hører det også med en del spenstige drømmer.

  5. Ettersom mineralene kan heve testosteron-nivået i kroppen opplever mange økt potens og sexlyst.

Med tanke på treningsresultater er hovedfokuset med dette tilskuddet å opprettholde gode testosteron-nivåer. Mineralene kan altså hjelpe til å øke disse nivåene, men kun for de som allerede har zink og magnesium mangel. Tilskuddet kan ikke heve testosteron nivået over normalen for kroppen din og vil ikke kunne gi jenter unaturlig høyt testosteron nivå.Tilskuddet er anbefalt for aktive mennesker som mister disse mineralene gjennom svette.

Jeg mener absolutt ikke at du er nødt til å bruke kosttilskudd, man kan fint klare å oppnå gode treningsresultater og holde seg frisk uten å ta noe som helst. Det kosttilskudd gjør er at det kan bidra til å gjøre hverdagen litt enklere, du slipper å måtte tenke for mye over om du klarer å få i deg alt gjennom kosten. Noe av dette er naturlig vanskelig å få i seg tilstrekkelig av gjennom mat. Her handler det også om hva målene dine er, er du for eksempel ikke veldig opptatt av å bygge muskler raskest mulig kan du fint droppe å kjøpe Kreatin. Velg det som er viktig for deg! 

5 gode grunner for å bruke ZMA illustrasjon 2

Sist oppdatert:  17.10.2018 | Kategori: Kosthold

Mai Linn Michalsen