Gratis frakt over 800,-

Gratis bytte

Lynrask levering

850 000+ ordrer sendt

Oppskrift på Appelsinsjokolademuffins illustrasjon 1

Oppskrift: Appelsinsjokolademuffins

Oppskriften kan brukes til både kake og muffins, og resultatet er ekstra rik på proteiner og helt uten sukker. Hvis du liker appelsinsjokolade vil dette garantert falle i smak!

Ingredienser:

  • 25 g smør/kokosolje

  • 100 g gresk yoghurt / kesam

  • 100 g sukrin gold (eller annen søtning)

  • 2 egg

  • 100 g mel (havremel, hvetmel, speltmel, kokosmel, mandelmel eller en kombinasjon). Jeg brukte 80 g havremel og 20 g hvetemel.

  • 20 g proteinpulver (dette kan byttes ut med mer annen tørrvare)

  • 3-4 ss kakaopulver

  • ½ ts vaniljepulver 

  • 1 klype salt

  • Saften av 1 appelsin

  • 1 ts bakepulver

  • Melk eller annen væske dersom nødvendig

Ønsker du å ta en snarvei kan du bruke denne kakemiksen.

Start med å sette på ovnen på 160 grader. Smelt smør, og rør inn sukker, salt, vanilje, og appelsin. Ha deretter i yoghurt/kesam. Pisk eggene lett og bland inn i deigen. Ha i resten av det tørre litt etter litt. Ha alt over i former og stek på 160 grader i ca 30 min.

Oppskrift på Appelsinsjokolademuffins illustrasjon 2

Glasur:

  • 50 g kokossmør
  • 1 ss kakaopulver
  • 20 proteinpulver med sjokoladesmak (kan byttes ut med mer kakaopulver)
  • 100 g Philadelphia
  • Revet skall av 1 appelsin

Ha kokossmør i en skål. Tilsett litt nykokt vann og du vil få en flytende masse. Rør inn det tørre, revet appelsinskall og til slutt Philadelphia.

Dersom du ikke liker appelsinsjokolade, kan du selvfølgelig droppe appelsinen. Fantastisk gode sjokolademuffins kan du uansett få!

Oppskrift på Appelsinsjokolademuffins illustrasjon 3

Sist oppdatert:  17.10.2018 | Kategori: Oppskrifter

Amanda Iselin Olesen Andersen