Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

Oppskrift på En helt spesiell kake illustrasjon 1

Oppskrift: En helt spesiell kake

En fantastisk sommerfrisk ”kake” som du ikke engang trenger å bake, og som du kan nyte til hvilken som helst anledning!

Oppskrift på En helt spesiell kake illustrasjon 2

Du trenger:

  • Vannmelon (!)

  • Kokoskrem (eller kremfløte)

  • Søtning

  • Topping av eget ønske (f.eks bær, frukt, nøtter, sjokolade)

Av dette går du en fantastisk sommerfrisk ”kake” som du ikke engang trenger å bake, og som du kan nyte til hvilken som helst anledning!

Oppskrift på En helt spesiell kake illustrasjon 3

Slik gjør du:

  • Skjær opp vannmelon: Først kutter du av ‘hjørnene’, deretter kutter du bort skallet. Bruk egnet papir til å tørke vannmelonen litt.
  • Pisk krem (fra den tykke delen kald kokosmelk/kokoskrem, eller fra kremfløte). Mengden er litt avhengig av hvor stor vannmelon du bruker, men hvis du bruker kokos kan det være lurt å ha ihvertfall 2-3 stående i kjøleskapet på forhånd. Når det kommer til mengde søtning kommer det an på hvor søtt du vil ha det, hvor mye krem du har og hvilken søtning du foretrekker å bruke. Smak deg frem! (Personlig synes jeg det enkleste her er å bruke stevia-dråper). Anbefaler også å tilsette litt vanilje og for å heve smaken ytterligere, for eksempel fra vaniljepulver/vaniljestang eller vaniljeekstrakt. Et alternativ er å bruke litt proteinpulver med vaniljesmak.
  • Dekk vannmelonen med kremen.
  • Pynt med det som passer deg best!
Oppskrift på En helt spesiell kake illustrasjon 4

Kanskje du vil gjøre kaken enda mer interessant?
Da kan du alltids tilsette litt grønn konditorfarge, for vannmelonens skyld. Topper du det med sjokolade får du en uslåelig kombinasjon sammen med kokos, mens den friske vannmelonen gir deg prikken-over-i’en.

Visste du at vannmelon er kalorifattig og er en god tilførsel av væske? Perfekt om sommeren når det gjerne er varmt og man kanskje ønsker å være mer sparsom med kaloriene. Det er kanskje ikke så rart heller, når vannmelon inneholder 90 % vann og dermed bærer navnet sitt med rette!

Mer saftig kake enn dette får du faktisk ikke!


Sist oppdatert:  17.10.2018 | Kategori: Oppskrifter

Amanda Iselin Olesen Andersen