Gratis frakt over 1 000,-

Lynrask levering

90 dagers åpent kjøp

Illustrasjon til bloggartikkel om Abilica Airtrack

Tren som en verdensmester med Abilica XC AirTrack 300

Tren som en verdensmester hjemme med treningsprogram utviklet av Johannes Høsflot Klæbo. Abilica AirTrack treningsmatte med luft er årets store nyhet for trening, turn, lek og moro for hele familien. Matten kan også brukes på vann om sommeren. Nå har Abilica lansert en helt egen kolleksjon med verdensmesteren på ski, Johannes Høsflot Klæbo. 

SHOP ABILICA XC AIRTRACK NÅ ▶︎

Slik kommer du i gang med treningsprogrammet til Johannes Høsflot Klæbo!


Det første du må ha er en Abilica AirTrack, i pakken følger det med pumpe og etui. På treningsmatten teiper man med åtte biter med sort lerretsteip, klipp opp bitene i 15 cm lengde og plasser fire teipbiter på hver side av den heltrukne linjen med cirka 45 centimeter mellomrom.

I dette treningsprogrammet får du øvelser spesielt tilrettelagt for ankelstabilitet, styrke på ustabilt underlag og koordinasjon inn mot teknikktrening i langrenn og for å styrke muskulatur for forbedring av de tekniske grunnposisjonene. 
Trening på Abilica AirTrack vil hjelpe deg med blant annet trening av balanse og stabilisering. Treningsmatten egner seg også for turn, cheerleading, tumbling, kampsport, hopp, parkour og annen aktivitet.
 
Når du er klar, scroller du videre for å lese treningsprogrammet!

Illustrasjon til bloggartikkel om Abilica Airtrack

Treningsprogram for Abilica AirTrack

 

#1 - Hoppe frem og tilbake

 • Hvordan: Hold høy og stabil utgangsposisjon med hoften, vinkel i ankel- og kneledd. Det er viktig med god holdning med brystkassen og blikket frem. La bevegelsene styres av ankel- og kneledd.

 • Repitér 10 ganger på hvert ben langs hele treningsmatten, kjør 3 sett.

#2 - Hopp sideveis fra markering til markering

 • Hvordan: Hold høy og stabil utgangsposisjon med hoften, vinkel i ankel- og kneledd. Det er viktig med god holdning med brystkassen og blikket frem. La bevegelsene styres av ankel- og kneledd. Sett armene i hoftefestet.

 • Repitér 10 ganger på hvert ben langs hele treningsmatten, kjør 3 sett. 

#3 - Hink med 1/2 eller 1/4 vending

 • Hvordan: Hold høy og stabil utgangsposisjon med hoften, vinkel i ankel- og kneledd. Det er viktig med god holdning med brystkassen og blikket frem. La ankel- og kneledd styre bevegelsene, sett armene i hoftefestet og start med å hoppe med rotasjon i enten 1/2 eller 1/4 runde.

 • Repitér 10 ganger på hvert ben, kjør 3 sett. 

#4 - Knehopp

 • Hvordan: Hold høy og stabil utgangsposisjon med hoften, vinkel i ankel- og kneledd. Det er viktig med god holdning med brystkassen og blikket frem. La bevegelsene styres av ankel- og kneledd. Sett armene i hoftefestet og senk deg ned i kneledd med vinkel i ankelleddet - ta sats og hopp rett opp.

 • Repitér 10 ganger på hvert ben, kjør 3 sett.

#5 - Hoppe firkant

 • Hvordan: Hold høy og stabil utgangsposisjon med hoften, vinkel i ankel- og kneledd. Det er viktig med god holdning med brystkassen og blikket frem. La bevegelsene styres av ankel- og kneledd. Sett armene i hoftefestet og senk deg ned i kneledd med vinkel i ankelleddet - ta sats og hopp rett opp.

  Se for deg at du skal hoppe firkant.

  • Start med et hopp rett frem fra en markering til neste markering.

  • Deretter hopper du til markeringen ved siden av

  • Hopp så bakover til markeringen bak

  • Nå skal du hoppe til siden, slik at du lander på markering du hoppet fra først.

 • Hopp fem firkanter på hvert ben, kjør tre sett.

Nå gjenstår det bare å ønske lykke til! Husk at matten også kan brukes av hele familien til turn, lek og annen moro. Matten kan også benyttes på vannet.

Illustrasjon til bloggartikkel om trening på Abilica Airtrack

Sist oppdatert:  12.12.2019 | Kategori: Trening

  Team X-life