Gratis frakt

Gratis bytte og retur

1-4 dager levering

Over 700 000 ordrer sendt i Norge

Booty Builder Mini Bands 2017 4 stk

349,-
349,-
På lager
Varenummer
X11714
  • BLACK WEEK! 35% Ekstra rabatt på ALT med kode: 35
  • Gratis frakt!
 

Booty Builder har freshet opp strikkene sine med enda FLERE farger som virkelig lar deg skille deg ut på gymmet. Stram opp stumpen og gi gutta på gymmet kink i nakken i samme slengen!

Når Booty Builder kom fikk de stempelet som de beste strikkene vi hadde testet, og nå har de blitt enda bedre. Det har blitt lagt til en fjerde strikk i pakken som er gul og har ekstra lett motstand. Dette gjør den perfekt til å bruke under oppvarming eller som ekstra belastning i tillegg til en av de andre strikkene for å gi deg enda bedre aktivering av musklene i lår og rumpe. Høyere aktivering av musklene gir bedre resultater og maksimalt utbytte av treningen din.

Kvaliteten er opprettholdt og strikkene har fått en overhaling med farger som virkelig popper. De er fortsatt av norsk merkevare og laget i naturgummi som ikke krøller seg eller lukter. Sannsynligheten for at disse ryker er tilnærmet null ved riktig bruk, og de oser av kvalitet.

Booty Builder har ett enkelt mål, og det er å la deg bygge den perfekte rumpa. Med disse strikkene er det liten tvil om at selv sterke personer får ei super rumpeøkt. Pakken inneholder fire strikker i fire forskjellige styrkenivåer. Den letteste strikken er perfekt for nybegynnere, mens den tyngste vil sikre deg motstand selv når du har blitt råsterk. Den letteste strikken er ganske tynn, så den vil kunne krølle seg om man ikke er litt påpasselig når man drar den over beina.

Bruk strikkene fra Booty Builder rundt knær når du gjør hip thrust og knebøy, eller bruk dem i egne øvelser for å styrke forskjellig muskulatur rundt i kroppen. Strikkene er merket med motstandsnivå og ca. antall kilo, og kommer i en eksklusiv rosa skinnpose for at de enkelt skal kunne fraktes til og fra trening.

Lengde: 31 cm

Se vårt blogginnlegg for trening med mini bands!

BOOTY BUILDER
Se alle produkter fra BOOTY BUILDER

Booty Builder gir deg drømmerumpa

Booty Builder er en internasjonalt kjent norsk merkevare som har fokus på én ting: hvordan bygge den perfekte rumpa. Strikkene fra Booty Builder er utviklet for å gi deg den beste rumpetreningen du kan få, uansett om du er nybegynner eller råsterk. Laget i naturgummi som ikke krøller seg er dette de beste strikkene vi noensinne har prøvd. Booty Builder-maskinen er testet vitenskapelig av seriøse og uavhengige aktører som har konkludert med at muskelaktiviteten i rumpa under denne øvelsen er større enn noen annen øvelse. Booty Builder bygger rumpe - på riktig måte!