Lynrask levering

Fri frakt over 800,-

Gratis bytte

Over 850 000 ordrer sendt i Norge

Mini Bands 3 stk
Mini Bands 3 stk Mini Bands 3 stk Mini Bands 3 stk

Mini Bands 3 stk

299,-
299,-
Utsolgt
Varenummer
X7597
  • Gratis frakt over 800,-
  • Lynrask levering
 

Booty Builder Mini Bands er uten tvil de beste strikkene vi har testet. Strikkene er av norsk merkevare og laget i naturgummi som ikke krøller seg eller lukter. Tykkelsen gjør strikkene meget holdbare og sannsynligheten for at de ryker er tilnærmet null ved riktig bruk.

Booty Builder har ett enkelt mål, og det er å la deg bygge den perfekte rumpa. Med disse strikkene er det liten tvil om at selv sterke personer får ei skikkelig treningsøkt. Pakken inneholder tre strikker i tre forskjellige styrkenivåer. Den letteste strikken er perfekt for nybegynnere, mens den tyngste vil sikre deg motstand selv når du har blitt skikkelig sterk.

Bruk strikkene fra Booty Builder rundt knær når du gjør hip thrust og knebøy, eller bruk dem i egne øvelser for å styrke forskjellig muskulatur rundt i kroppen. Strikkene er merket med motstandsnivå "Lett", "Middels" og "Tung", og kommer i en eksklusiv skinnpose for at de enkelt skal kunne fraktes til og fra trening.

Lengde: 31 cm

Artikkelnummer: BBMB3

Se vårt blogginnlegg for trening med mini bands!

Vis hele produkttekst
Produsent
BOOTY BUILDER
Se alle produkter fra BOOTY BUILDER

Booty Builder gir deg drømmerumpa

Booty Builder er en internasjonalt kjent norsk merkevare som har fokus på én ting: hvordan bygge den perfekte rumpa. Strikkene fra Booty Builder er utviklet for å gi deg den beste rumpetreningen du kan få, uansett om du er nybegynner eller råsterk. Laget i naturgummi som ikke krøller seg er dette de beste strikkene vi noensinne har prøvd. Booty Builder-maskinen er testet vitenskapelig av seriøse og uavhengige aktører som har konkludert med at muskelaktiviteten i rumpa under denne øvelsen er større enn noen annen øvelse. Booty Builder bygger rumpe - på riktig måte!

Produktomtaler