Bowery Cargos - Washed Green
Bowery Cargos - Washed Green Bowery Cargos - Washed Green Bowery Cargos - Washed Green Bowery Cargos - Washed Green Bowery Cargos - Washed Green

Bowery Cargos - Washed Green

Utsolgt
Varenummer
X14839
  • Gratis bytte i 30 dager

Better Bodies Bowery Cargos i washed green er kule cargo bukser som får deg til å se rå ut!

Dette er bukser med militær inspirert design. De er høy i livet og har god stretch sånn at du kan føles deg bra når du har de på. Dette er bukse som aldri går av mote og som får deg til å se både rå og heit ut.

Grunner til å kjøpe Better Bodies Bowery Track Pants:

  • Toveis stretch
  • Tidløst design
  • Høy i livet
  • Farge: grønn
  • Materiale: 98% bomull 2% elastane
Artikkelnummer: 110915-664

 

 

Vis hele produkttekst
Produsent
Better Bodies
Se alle produkter fra Better Bodies

Treningsklær fra Better Bodies er spesialdesignet for styrketrening og fitness. 

Kvaliteten, passformen og designet på treningsklærne fra Better Bodies er svært god, og er et resultat av et 20 år langt samarbeid mellom produsenten og atleter med sine krav til hva gode treningsklær skal være. Better Bodies har et tøft uttrykk i klærne sine, og er ikke redde for å lansere de sprekeste nyhetene først. Tights, topper, gensere og bukser er alle spesielt tilpasset trente kropper. Better Bodies også treningsbelter, drareimer, treningshansker og annet tilbehør til trening.

X-life har som eneste forhandler i Norge fått tildelt status som "Premium Dealer" av Better Bodies!Som "Premium Dealer" får vi enkelte produkter som kun selges hos X-life i Norge, og vi er først ute med alle produktnyheter. 

Produktomtaler